elegancija nad elegancijom

Ivanka Tramp je pronašla NAJČAROBNIJU HALJINU ZA DECEMBAR: Košta čak 3.500 $, ali besplatno nudi trik vredan pamćenja

Svake zimske pretpraznične sezone vraća nam se isti trend, a nekadašnja "prva ćerka" otkrila je veličanstven model 

Ivanka Tramp u srebrno-crnoj haljinifoto: Gagik A / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ivanka Tramp, nekadašnja manekenka i savetnica njenog oca Donalda Trampa dok je bio na mestu predsednika Amerike, proteklih godina veoma je zapažena zbog svog stila, a ona je svedenoj eleganciji ostala odana i po izlasku iz Bele kuće.


Ipak, praznična sezona budi ono najkreativnije i najveselije u nama, pa je Ivanka sada podelila stajling inspirisan disko kuglom koji je odmah preplavio modne portale i definitivno nije nešto u čemu smo je mogli viđati proteklih godina.


Ona je prisustvovala otvaranju novog luksuznog hotela u Las Vegasu, gde se družila s Kim Kardašijan, Šer, Tomom Brejdijem i Silvesterom Staloneom, a za to je pripremila stajling kakav se definitivno ne viđa svaki dan.

Ivanka Tramp u crno-srebrnoj haljini modne kuće Monique Lhuillier FOTO: Gagik A / Shutterstock Editorial / Profimedia
Ivanka Tramp u crno-srebrnoj haljini modne kuće Monique Lhuillier FOTO: Gagik A / Shutterstock Editorial / Profimedia
Ivanka Tramp u crno-srebrnoj haljini modne kuće Monique Lhuillier FOTO: : Ethan Miller / Getty images / Profimedia
Ivanka Tramp u crno-srebrnoj haljini modne kuće Monique Lhuillier FOTO: Jon Kopaloff / Getty images / Profimedia
Ivanka Tramp u crno-srebrnoj haljini modne kuće Monique Lhuillier FOTO: Gagik A / Shutterstock Editorial / Profimedia

Izbor nekadašnje "prve ćerke" bila je kreacija modne kuće Monique Lhuillier koji na prvi pogled izgleda kao spoj crnog topa i srebrne suknje, a zapravo je elegantna dvobojna haljina.

Ivanka se odlučila za toaletu bez bretela i rukava, čiji je gornji deo samo široka crna traka, dok se struka ona pada do poda u vidu raskošne suknje srebrne boje.

 

Ivanka Tramp u crno-srebrnoj haljini modne kuće Monique Lhuillierfoto: Jon Kopaloff / Getty images / Profimedia

Ova luksuzna večernja haljina košta skoro 3.500 dolara, izrađena od svile i viskoze, pruža šik izgled bez mnogo truda i zrači holivudskim stilom.


Srebrna boja – ultimativni decembarski modni trik


Često povezan sa prazničnim svečani događajima i vrlo zgodan za kombinovanje s nakitom, "srebrni trend" je prožet slavljeničkim raspoloženjem.

 


Dizajneri su i ove godine srebrnim tonovima začinili svoje kolekcije, među njima Ferragamo, svojim seksi asimetričnim haljinama, i Coperni, uz pomoć svetlucavih srebrnih blejzera, dok je modna kuća Isabel Marant odabrala metalik pantalone za noćni provod.


Ovaj futuristički trend uvek ima svoje mesto u decembarskom stilu, pa se isplati uložiti u elegantan komad srebrne boje ili s detaljima u tom tonu jer možete biti sigurni da će se nositi i sledeće zime.

 

 

Ne morate da idete tako daleko kao Ivanka Tramp, doduše, jer postoje mnogo ekonomičniji načini da iskoristite svu moć srebrne boje, ali njena ideja je nešto što vredi upamtiti – u kombinaciji sa crnom bojom izgledaće spektakularno!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kako teče nova Trampova kampanja?