njen stil

NEMA boljeg izbora za Novu godinu! Damska haljina Nevene Božović, idealno glamurozna za praznične proslave

Nevena Božović donela je stajlingom dah prazničnog glamura na snimanju novogodišnjeg programa.

Lepa Nevena Božović na snimanju novogodišnjeg programafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Pop pevačica Nevena Božović već nekoliko godina unazad živi pravu porodičnu i ljubavnu bajku. Ona se udala za pilota Nikolu Ivanovića, koji je nedavno teškim povodom bio u centru pažnje medija, kada je bio na spasilačkoj misiji u Izraelu početkom oktobra.

 

Nevena je rodila ćerkicu Anku 2021. godine, a uglavnom živi na relaciji Beograd-Budva, ne zaboravljajući na srpsku prestonicu, gde sada boravi mnogima omiljenim povodom — snimajući praznične emisije!

 

Novogodišnji program RTS-a okupio je na snimanju brojne pevače, poput Nevene, ali i Nenada Kneževića Kneza, Sanje Vučić, Mari Mari, Marije Mikić... 

Svi oni poneli su šarene i interesantne kostime, haljine i autfite kojima su doneli živopisnost i pozitivnu energiju na sceni, a Nevena, koja je inače jedna od najbolje stilizovanih mladih pevačica, donela je damski stil u punom sjaju.

 

Lepa pevačica ponela je dugu haljinu ljubičaste boje, potpuno prošivenu šljokicama, idealan model za Novu godinu ili bilo koji tip prazničnih proslava.

 

FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages

 

Reč je o modelu koji je i spreda i pozadi potpuno zatvoren, s naglašenim ramenima, a u struku je drapirana, što je odličan trik za sve one koji žele da sakriju viškove u tom predelu. Haljina ima prorez koji otkriva jednu nogu, a po rubu haljine nalazi se efektan detalj — perje.

 

Inače, Nevena je poznata po tome da voli i rado nosi haljine sa šljokicama, kao što je nedavno bio slučaj sa ovom crvenom kreacijom:

 

Bonus video

SECOND HAND HALJINA KAO ZA HOLIVUD KOŠTA 10 DOLARA