mladi i ludo zaljubljeni

Sa samo 20 godina zbog njega NAPUSTILA PORODIČNI DOM: Znate li koji poznati glumac je bio velika ljubav Pauline Manov?

Bila je to mladalačka ljubav koja nije znala za granice, ali par  ipak nije ostao zajedno 

MLADALAČKA LJUBAV PAULINE MANOV foto: Marina Lopičić

Lepa glumica Paulina Manov kao mlada devojka uživala je u ljubavi sa jednim od naših najtalentovanijih glumaca. Oni koji su pratili njenu karijeru, ali i privatni život znaju da je kao dvadesetogodišnjakinja uplovila u vezu sa kolegom Borisom Milivojevićem.

 

Paulina je tada bila druga godina studija i uprkos tome što su se njeni roditelji protivili toj vezi ona je odlučila da krene u avanturu zvanu zajednički život. 

 

‒ Kada sam napustila roditeljski dom, imala sam dvadeset godina, baš sam bila mlada. Rekla sam im: „Ja sad idem da živim sa Borisom, ćao.“ On je dobio stan od roditelja gde smo zajedno stanovali. To je trajalo dve godine ‒ prisetila se simpatična glumica.

 

 

Ipak, nakon dve godine zajedničkog života odlučili su da svako krene svojim putem. 

 

Zajedničke dane sa Borisom opisala je rečima:

 

- Živeli smo u komuni. Boris, ja i drugari. (smeh) Ja sam išla u školu i da radim, svaki dan sam igrala predstave u drugom gradu. Za to vreme drugari su se družili. Imao je i on svoje uloge i obaveze.

 

BORIS JE LUDO VOLEO PAULINU MANOV foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Mladalački dani vrtoglavo su prolazili, a ona je imala osećaj kao da je proživela ceo život. Rano je shvatila šta znači zajednički život, a ni rastanci joj nisu lako padali. 

 

To je bio jedan specifičan period u mom životu. Verovatno sam želela da živim u slobodi sa čovekom koga sam ja izabrala, ali oboje smo bili vrlo mladi ‒ zaključila je.

 

Bonus video:

 

Paulina o bekstvu od kuće