Stare ljubavi

I danas su u dobrim odnosima: Mnogi zaboravljaju da je Anja Alač bila u vezi sa dvojicom glumaca koje žene obožavaju

Lepa glumica je već duže vreme srećno zaljubljena, pa se malo ko seća da je svojevremeno volela dvojicu kolega. 

Anja Alač je svojevremeno bila u ljubavi sa dvojicom naših poznatih glumaca foto: instagram

Naša lepa glumica Anja Alač se porodila i na svet donela devojčicu Anđelu. Anja je tako sa svojim suprugom, poznatim umetnikom Andrejem Josifovskim zvanim Pijanista, dobila drugo dete.

 

Naime, oni su pre nekog vremena dobili i sina Alekseja, a njhova ljubavna priča traje već više od dve godine.

 

Na večnu ljubav zakleli su u aprilu ove godine. Andrej i Anja su u početku krili svoju ljubav, pa tako nisu odmah ni otkrili javnosti da su stali na ludi kamen.

 

Anja Alač je u srećnom braku sa Andrejem Josifovskim, sa kojim ima dvoje dece foto: Instagram / anjaalac

Mnogi zaboravljaju da je Anja, čije je prezime sada Josifovski, svojevremeno volela i dvojicu naših poznatih glumaca, koji važe za veoma omiljene kod dama. 

 

Jedan od njih je Miloš Biković, sa kojim je Anja bila u vezi tokom studija. Nakon što je ljubav prestala dvoje kolega je ostalo u prijateljskim odnosima. 

 

Miloš Biković je bio mladalačka ljubav Anje Alač foto: Damir Dervišagić

- Biković i ja smo studirali zajedno, to je bila mladalačka ljubav. Bili smo i u istoj klasi. Danas smo prijatelji i saradnici - rekla je jednom glumica.

 

Drugi poznati glumac koga je volela Anja je Radovan Vujović

 

Radovan Vujović i Anja Alač su se upoznali radeći zajedno na jednoj predstavi foto: M.A./ATAImages

- Upoznali smo se na predstavi Petar Pan u kojoj on igra naslovnu ulogu, a ja Vendi. Ali privatno Raša nije poput Petra, dečaka koji ne želi odrasti i celi život leti po Nedođiji sa Zvončicom. Baš suprotno, on je ozbiljan, ali i veseo i jako duhovit –- pričala je ranije Anja za Večernji list.

 

Takođe, otrkila je da se privlačnost između njih nije stvorila odmah, već postepeno, a da na kraju nije mogla da odoli njegovom smislu za humor. 

 

- Naša ljubav nije bila na prvu. Razvila se kroz proces zajedničkog rada na predstavi. Pripremali smo je dva i po meseca i imali smo puno vremena da se upoznamo, a na kraju su me fatalno privukli njegova jaka energija i istančan humor - pričala je Anja.

 

Bonus video: