nekadašnje partnerke

Poznate glumice i voditeljke, kao i pevačica koju svi obožavaju: Ko su bivše ljubavi Petra Strugara?

Glumac Petar Strugar oduvek je slovio za velikog zavodnika. 

Petar Strugar je bio sa mnogim popularnim damama iz javnog života foto: Marina Lopičić

Poznati glumac Petar Strugar, po pisanju domaćih medija, trenutno uživa u ljubavi sa mlađom koleginicom Ninom Nešković. 

 

Oboje su bili na premijeri filma Radoša Bajića Heroji Halijarda, a Nina je tada privukla dosta pažnje. 

 

Petar Strugar je pre nego što će se zaljubiti u Ninu bio nekoliko veoma poznatih dama iz javnog života, među kojima ima imena sa estrade, iz sveta glume, kao i TV lica. 

 

Ivana Nikolić 

 

Ivana Nikolić i Petar Strugar su braku dobili i sina Zariju foto: Kurir TV Screenshot

Petar je pre nekih desetak godina bio u ljubavi sa svojom šest godina starijom koleginicom Ivanom Nikolić. Nakon dve godine veze ovaj par se venčao 2013. godine i to na jednoj intimnoj ceremoniji u Zemunu. Sledeće godine su dobili i sina Zariju.

 

No, posle godinu dana usledio je razvod. I nakon što je ljubav nestala supružnici su ostali  dobrim odnosima

 

- Zašto bih se svađao, više ne postoji razlog za to. U principu sad smo u boljim odnosima, nego što smo bili u braku. Sve te nesuglasice moraš da staviš po strani, jer to dete nije ništa krivo. Progutaš to što imaš da progutaš i ideš dalje - rekao je svojevremeno Petar u emisiji Goce Tržan.

 

Milica Todorović

 

Milica Todorović i Petar Strugar su uplovili u romansu nakon što su se upoznali na snimanju njenog spota foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon kraha ljubavi sa Ivanom, Petar je uplovio u romansu sa jednom od naših najomiljenijih pevačica - Milicom Todorović. 

 

Par se upoznao na snimanju njenog spota, a pevačica se tada javnno našalila da ih je spojio konj. Tačnije, Petar je Milici za snimanje spota ustupio svog konja, nakon čega su iplovili u romansu.

 

Posle nekog vremena par je raskinuo, Iako je izgledalo da imaju svetlu budućnost, par je raskinio.

 

- Milica i ja smo okončali vezu. Ništa ružno se nije desilo među nama, niti će se desiti. Korona nije doprinela tome. Razlog za prekid veze su najstandarniji ljudski odnosi i sve ono što oni nose. Milica je fantastična osoba. U kontaktu smo s vremena na vreme - rekao je Strugar jednom prilikom za “Gloriju”.

 

Misteriozna Olja

 

Petar je u jednom trenutku bio u vezi sa javnosti nepoznatom Oljom, sa kojom je dobio sina Iva, a pričalo se i da su bili u braku.  

 

- Olja i Petar su odlučili da se raziđu i svako krene svojim putem. Ostali su u prijateljskim odnosima kao i što su bili pre nego su uplovili u bračnu zajednicu. Njihov razlaz nije imao trzavica, ali nisu mogli da funkcionišu kao bračni partneri, pa su zato odlučili da je rastanak najbolja solucija za dobrobit njihovog sina. Petar i Olja odlično funkcionišu odvojeno i posvećeni su roditelji malom Ivu. Dogovaraju se oko svih obaveza koje imaju prema sinu - rekao je jedan dobro obavešteni izvor za “Blic".

 

Kalina Kovačević 

 

Pričalo se da je Petar Strugar bio u ljubavi i sa Kalinom Kovačević, ali su glumci demantovali te navode foto: Antonio Ahel/ATA Images

Šuškalo se da je Petar bio u vezi sa poznatom glumicom Kalinom Kovačević, čak i da je ostavio Olju zbog koleginice. 

 

Bilo je dosta natpisa u medijima na tu temu, a njih dvoje su čak i uslikani zajedno što je dodatno podgrejalo sve te priče. 

 

Međutim, Petar i Kalina su demantovali sve te navode i rekli da su samo dobri prijatelji, maletene kao brat i sestra. 

 

- Kako bismo zaustavili neosnovane glasine, pozdravljamo zainteresovane medije, i poručujemo da smo se kroz dve zajedničke predstave “Godine vrana” i “Rat i mir”, zaista zbližili i postali najbolji prijatelji, skoro kao brat i sestra. Sve ostalo su samo neosnovani tračevi, kojima se dalje nećemo baviti - izjavili su u zajedničkom saopštenju Kalina i Petar.

 

Anđela Lakićević

 

Anđela Lakićević i Petar su bili zajedno tokom studentskih dana foto: Instagram

Popularna voditeljka Anđela Lakićević je takođe bila u ljubavi sa Petrom Strugarom i to se sve dešavalo u njihovim studentskim danima. 

 

- Petar i ja se znamo jer smo studirali zajedno i ista smo klasa . Ako baš želiš da znaš, Petar i ja smo bili momak i devojka dve i po godine dok smo studirali - izjavila je Anđela jednom prilikom.

 

Bonus video: