zvezde kažu

Veliki NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 9. do 15. oktobra)

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

šta oktobar donosi vašem znaku na planu horoskopa?foto: maxbelchenko/Shutterstock

Horoskop ove jeseni donosi mnogo nepredvidivih okolnosti i emotivnih zavrzlama za većinu znakova Zodijaka...

 

OVAN

 

Posao

Mogući su izazovi na poslu, kao i sukobi sa nekim od kolega. Ako ste nezadovoljni na planu finansija, razmišljajte o tome kako da promenite smer karijere. Poteškoće u poslovnim saradnjama.
 

Ljubav

Mlad Mesec i pomračenje Sunca donose krajeve emotivnih odnosa, ali i nove početke nekih drugih odnosa, kao i možda prelaženje istog odnosa na "drugačiji nivo": To će trajati narednih meseci, pa pazite s kim ulazite u ljubavne priče. ukazuje na period krajeva i početaka.Slobodni Ovnovi će obnoviti odnos sa osobom iz prošlosti. 


Zdravlje

Stomak je osetljiv. Moguća je prehlada.

 

BIK

 

Posao

Na poslu vlada tenzija, pomračenje Sunca donosi napetost. Stižu promene, a pored poslovnih obaveza koje inače imate, moguće je da ćete dobiti i nove, dok je za neke moguća promena radnog mesta.
 

Ljubav

Venera u Devici donosi vam novu energiju i šansu da krenete dalje i rešite se starih stega s bivšim partnerom: drugi, koji ostanu u vezi, osećaće ljubomoru i usamljenost. Budite strpljivi.


Zdravlje
 

Male zdravstvene tegobe.

 

BLIZANCI
 

Posao

Male prepreke na poslu otežavaju vam dane. Ne odlažite obaveze, već se prilagođavajte i organizujte bolje. Moguća nervoza u odnosu s nekim kolegama.

 

Ljubav

 

Nije loša situacija, ali mali sukobi vam kvare raspoloženje. Želite više zajedničkog vremena s partnerom, a probajte da se povežete nekim zajednučkim aktivnostima. Slobodnim Blizancima se vraća u život neko ko ih "koči".

Zdravlje

Mogući virusi.

 

RAK

 

Posao

Imate mnogo sastanaka i obaveza, pa vam sledi aktivniji period. Nemojte se obeshrabriti ako odmah ne postignete sve što ste naumili. Ostvarićete sve svoje planove, ali pripremite se na period zastoja.

 

Ljubav

Ako vam fali pažnje i nežnosti, kažite otvoreno to partneru. Oboje ste posvećeni poslu i dužnostima, ali zato radite na tome da imte sitne zajedničke momente koji jačaju bliskost. Sobodnim Rakovima pokretanje u polju ljubavi.


Zdravlje

Manje zdravstvene tegobe.

 

Nastavak na sledećoj strani...

šta oktobar donosi vašem znaku na planu horoskopa?foto: maxbelchenko/Shutterstock

LAV


Posao

Finansije se stabilizuju, a vi imate dosta obaveza na poslu, ali i poneke prepreke koje vam otežavaju posao. Ipak, ako se potrudite, bićete zadovoljniji rezultatima.
 

Ljubav

Veza koju ste započeli tokom leta ulazi u manje blistavu fazu. Ako ste u odnosima koji su čas stabilni, čas dramatični, sada će verovatno krenuti period pozitivnije energije. Ipak, za neke sledi i raskid. Slobodni Lavovi treba da se posvete sebi.

Zdravlje

Umorni ste i osetljivi.

 

DEVICA


Posao

Od drugog dela nedelje sledi period kada ćete moći uz par dobrih poteza da preokrenete svoju karijeru. Ostvarujete svoje ciljeve, ali vreme je za samostalan rad, dok su timske saradnje u fazi koja je pomalo nepovoljna za sve.


Ljubav

Osećate se dobro, sledi pozitivna energija za vas, ali za neke veze i brakove teren je i dalje klizav i nestabilan. Potrudite se da dođete do kompromisa. Slobodne Device napokon aktiviraju svoj ljubavni život.

Zdravlje

Moguća je prehlada ili virus.

 

 

VAGA


Posao

Pomalo ste neorganizovani i nemotivisani. Ne osećate potrebu da se pomerite s mrtve tačke. Moraćete da uložite vreme i energiju da se iskobeljate iz ove situacije, a onda će vaše finansije krenuti uzlaznom linijom. 

 

Ljubav

Mlad Mesec i pomračenje Sunca donose vam promene, a za neke to znači i tajna afera. Nestabilni odnosi idu ka lošijoj fazi. Slobodne Vage takođe nemaju previše sreće trenutno u ljubavi.

Zdravlje

Osetljiv stomak i moguća prehlada.

 

ŠKORPIJA


Posao

Dobra sedmica je pred vama, ali biće vam naporno da funkcionišete s kolegama. Krenite napred, ka svojim ciljevima, ali obratite pažnju da budete taktičniji sa saradnicima. Uskoro sledi dobar period za finansije.

 

Ljubav

Strast je prisutna, ali vi ste naporni i posesivni prema partneru. Budite mu podrška, ali pazite na to da energija među vama ne bude "preteška" i puna tenzije. Slobodne Škorpije imaju novu šansu za ljubav.

Zdravlje

Moguće su infekcije.

 

Nastavak na sledećoj strani...

šta oktobar donosi vašem znaku na planu horoskopa?foto: maxbelchenko/Shutterstock

STRELAC

 

Posao

Dobri rezultati na poslu, uz puno napora. Stižu pozitivne promene i šansa za poboljšanje zarade. Prvi deo sedmice će biti više neorganizovan, ali kasnije kreće sve nabolje.

 

Ljubav

Nije sve idealno, ali ne krivice sebe i ne fokusirajte se samo na sitnice. Ne preterujte, već se usredsredite i na lepe stvari. Slobodnim Strelčevima dobar društveni život donosi nova poznanstva i prilike za ljubav.

Zdravlje

Slab imunitet.

 

JARAC


Posao

Pred vama je period napetosti na poslu. Nemojte se svađati sa šefovima i bespotrebno da zahladnite odnos. Pazite šta govorite i imaćete bolju podršku za ostvarenje ciljeva u budučnosti.

 

Ljubav

 

Nemojte od sitnica praviti velika zbivanja, jer to donosi samo negativnu energiju u odnos. Potrudite se da radite na svojoj komunikaciji. Slobodnim Jarčevima sledi uzbudljiva ljubavna faza.

Zdravlje

Dobro.

VODOLIJA


Posao

Naredan period neće proći bez promena, pa se dobro pripremite na to da se sve menja: pozicija, šefovi, obaveze... Moraćete dosta energije da ulažete na poslovno polje. Takođe, moguće su nvoe i važne saradnje.

 

Ljubav

Nije idealno vreme za emocije. Ulažete pažnju u svoj ljubavni odnos, ali fali opuštenosti koja će vam doneti više bliskovi i kvalietetno vreme. Nije izvestan raskid, ali nije ni savršeno. Slobodne Vodolije nemaju promena. 


Zdravlje

Nervoza.

 

RIBE


Posao

Nema mnogo stabilnost, već više tenzije i komešanja, posebno od polovine nedelje. Ipak, ni rezultati neće izostati, a finansije se popravljaju

 

Ljubav

Stari modeli u odnosima se ponavljaju. Pazite da li je vredno truda ili ne- Slobodne Ribe se vraćaju starim ljubavima. Uopšteno, mnoge Ribe će imati stara pitanja ponovo otvorena kada je ljubav u pitanju.

Zdravlje

Zdravlje nije najbolje.

 

Bonus video

Ove horoskopske znake čeka sreća u oktobru