nosi samo taj model

Oblikuju zadnjicu i stoje svima – imale 55 ili 105 kg: Magične farmerke Amal Kluni bez kakvih nema trendi jeseni

Kada iz elegantnih haljina "uskoči" u svakodnevni stil, supruga Džordža Klunija demonstrira modne trikove koji su dragoceni svakoj ženi

Amal kluni pronašla je savršene farmerke za svaki tip građefoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Libansko-engleska advokatica Amal Kluni, koja se istakla u oblasti ljudskih prava, inače supruga holivudskog glumca Džordža Kluniija, ovih dana ponovo je u Njujorku, gde godinama živi i radi zbog svog angažmana pri Ujedinjenim nacijama.


To znači i – da su joj paparaci za petama!


Zahvaljujući njima, imamo priliku da zavirimo u Amalin svakodnevni stil, kada nije doterana za crveni tepih i najsvečanije prilike, a sada je uslikana dok je s majkom Barijom Alamudin izlazila iz čuvenog njujorškog hotela "Mark Hotel".

 

Izbor gospođe Kluni bila je udobna kombinacija strukiranog crnog sakoa i gležnjača s blok-štiklom, a najefektniji deo njenog stajlinga su zauvek moderne farmereke kojima se vraćamo kada nam dosade svi privremeno trendi modeli.

 

Amal je ponela pantalone od tamnog teksasa, duboku varijantu u boot cut stilu, što znači da njene farmerke prate liniju i pri kraju nogavica se šire u blago zvono, a ona je i ranije viđana u takvim komadima.

 

Omiljeni model farmerki Amal Kluni je vrlo praktičan i zauvek u modi FOTO: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Omiljeni model farmerki Amal Kluni je vrlo praktičan i zauvek u modi FOTO: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
Omiljeni model farmerki Amal Kluni je vrlo praktičan i zauvek u modi FOTO: W Blanco / Backgrid USA / Profimedia
Omiljeni model farmerki Amal Kluni je vrlo praktičan i zauvek u modi FOTO: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
Omiljeni model farmerki Amal Kluni je vrlo praktičan i zauvek u modi FOTO: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Ovaj model džinsa spada u pantalone prikladne za bukvalno sve žene, bez obzira na godine, uobičajeni stil odevanja i telesnu težinu. Veoma su laskave za svaku figuru, pa stoje odlično bez obzira na to imate li višak, manjak ili ste zadovoljni svojom težinom, a imaju i mali trik: čine da noge izgledaju duže i vajaju zadnjicu, pa sjajno izgledaju s kropovanim gornjim delovima odeće.

 


Ako imate trouglasti oblik tela, zategnutost ovog modela oko kukova je uravnotežena blago proširenim nogavicama, ako ste sitni i brinete se da će vam ove pantalone skratiti figuru, samo odaberite idealnu obuću da vertikalno postavite figuru. U svakom slučaju, u njima svi izgledaju fenomenalno!


Uz to su ove farmerke zgodne za sve prilike: od posla, preko šetnje, pa čak i za noćni izlazak!

 

BONUS VIDEO

3 trika kako vezati maramu