tužna vest

Mora na hitno lečenje: Zvezda Evrovizije koja je BRANILA NOLETA kad mu je bilo najteže boluje od opake bolesti

Popularni umetnik je rekao da posle ove dijagnoze njegov život više nije isti.   

Deni Estrin boluje od raka i mora na hitno lečenje foto: AMO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavni rok muzičar Denijel Deni Estrin otkrio je javnosti da boluje od raka.

 

Deni je poznat kao frontmen benda "Voyager", a zovu ga i "australijski kralj roka". Deni i njegov bend su takođe imali veoma zapažene nastupe na Evroviziji, na kojoj poslednjih godina učestvuje i Australija. 

 

Muzičar je ove vesti podelio na društvenim mrežama i tom prilikom je rekao da su primorani da otkažu evropsku turneja benda do oktobra 2024. godine.

 

Kako je naveo, mora da se izbori sa opakom bolešću i da stavi na prvo mesto brigu o zdravlju.

Embed Instagram Post Code Generator

- Dobio sam vest prošle nedelje koja mi je promenila život, dijagnostikovana mi je vrsta raka koja zahteva hitno lečenje - rekao Estrin.

Kako je naveo, jako je tužan zbog otkazivanja evropske turneje, pogotovo što je iza njih uspešna godina na Evroviziji.

 - Lekari su mi strogo naredili da ovo ne shvatam olako, da svoje zdravlje stavim na prvo mesto i da se izborim sa rakom kako bismo ponovo bili na sceni. Ovo je bila izuzetno teška odluka ali nadamo se da će je svi razumeti - rekao je Deni.

 

Njegov sastav "Voyager" je počeo sa radom 1999. godine u Pertu, a na poslednjem takmičenju za Pesmu Evrovizije bili su na devetom mestu. 

 

Branio Novaka u Australiji

 

Denijel Deni Estrin je branio Novaka kda je bio u problemima u Australiji foto: Paul Zimmer / imago sportfotodienst / Profimedia

Interesantno je da je Deni po struci advokat i da je stao na stranu Novaka Đokovića kada su ga držali u imigracionom hotelu kada je doputovao kako bi učestvovao na Australijen openu. 

 

Nole je tada vodio pravnu bitku sa vlastima u Australiji, a a Estrin je tada gostovao na televiziji BBC i rekao da je Novak u pravu. Tačnije, rekao je da Novak ima slučaj u rukama. 

 

 

Bonus video: