skovala plan

Megan Markl ima TAJNO ORUŽJE: Sklopila pakt sa MILIJARDERIMA koji će joj pomoći da ostvari OSVETNIČKI PLAN

Ovim potezom jasno je dala do znanja da na putu uspeha nema prepreke koju neće prevazići 

Megan Markl skovala plan kako da se vrati u medije foto: EPA / Remko de Waal

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, odličila je da ponovo pokrene svoju glumačku karijeru, a čini se da je i sama svesna da joj društvene mreže su tome mnogo mogu pomoći.

 

Ona planira da se u velikom stilu vrati ne samo na filmsko platno, već i u medije generalno, pa je zbog toga zatražila pomoć klana Kardašijan-Džener.

 

Prema izvoru, Megan je bila dirnuta ljubaznošću Kim Kardašijan i Kris Džener prema njenoj majci Doriji Ragland na nedavnom događaju. Izvor je takođe otkrio da Megan veruje da su Kardašijanke pogrešno procenjene i maltretirane u medijima, baš kao što su ona i princ Hari bili.

 


Vojvotkinja od Saseksa želi da ponovo pokrene svoj blog, The Tig, i svoj tajnoviti Instagram nalog, za koji se smatra da je pod oznakom @meghan.

 

Izveštaji sugerišu da bi se Megan uskoro mogla vratiti na društvene mreže. 

Zbog toga se veruje de je Megan bila u kontaktu sa porodicom Kardašijan-Džener preko Zoom poziva i ličnih sastanaka tokom leta.

 

Navodno su razgovarali o mogućnostima u oblasti mode i velnesa, a sve na čemu rade da bi se "sinhronisalo sa povratkom Megan na Instagram".

 

Rečeno je da je Elen Dedženeres povezala Megan sa Kardašijanovima, a oni su smišljali ideje o tome kako mogu da sarađuju. Izvor je takođe otkrio da Megan vidi Kardašijanove kao "tajno oružje" zbog njihove stručnosti u društvenim medijima i njihovog statusa milijardera i velikih pokretača i tresaca u industriji.

 

- Megan smatra da ne može da šteti ako se udruže kako bi podelili stručnost i videli gde će ih to odvesti. Ostaje da se vidi na čemu će tačno Megan i Kardašijan raditi zajedno, ali jasno je da vojvotkinja od Saseksa želi da još jednom napravi buku na društvenim mrežama.

 

 

Megan nije koristila društvene mreže otkako su ona i princ Hari deaktivirali svoj zajednički nalog 2020. godine nakon što su se povukli iz kraljevske porodice.

 

Ipak, čini se da je sada spremna da se vrati u svet Instagrama i blogovanja. Uz pomoć Kardašijanki, Megan bi mogla da postigne još veći uspeh nego ranije i dokaže svima, pa i članovima kraljevske porodice, da nije zavisna od njih i njihovih finasija, već da sama može da stvori imperiju, koja joj može pomoći da sama odlučuje kakav život želi da vodi. 

 

Bonus video:

 

Megan Markl i princ Hari prošli su kroz težak period nedavno