ASTRO PROGNOZA

VIKEND HOROSKOP od 1. do 3. septembra: Bikovi rešavaju sukobe s PARTNEROM, Jarčevi da povedu računa o ZDRAVLJU

Saznajte šta vašem znaku otkriva vikend horoskop od 1. do 3. septembra 2023. godine!

Bikovi neka vikend posvete opuštanju i ličnoj nezi.foto: Maria Markevich/shutterstock

Pogledajte šta vašem horoskopskom znaku predviđaju zvezde za naredni vikend. 

 

  • Ovan

 

Vikend donosi prilike za zabavu i avanturu. Izađite napolje, organizujte izlet ili bar šetnju u prirodi, piše Sensa.

 

 To je i dobar period za druženje, jer će vaša dobra energija privući ljude oko vas. Možete se ponovo povezati sa starim prijateljima.

 

  • Bik

 

Vikend je posvećen opuštanju i ličnoj nezi. Dajte sebi vremena da radite stvari koje vas čine srećnim i koje vam pune baterije. Naručite dobru hranu i provedite spa dan kod kuće. Čuvajte svoje telo, ali i dušu, slušajući muziku ili čitajući dobru knjigu. Koliko god je to moguće, ovaj vikend je dobro provesti u samoći i introspekciji.

 

  • Blizanci

 

Odličan je vikend za druženje i povezivanje sa ljudima. Pozovite svoje prijatelje na večeru u gradu ili možete organizovati malu zabavu kod kuće. Vi ste u centru pažnje zbog svog prirodnog šarma, pa iskoristite ovo da popravite odnose. Ako ste imali male sukobe sa partnerom, sada je vreme da o njima razgovarate i zajedno ih rešite.

  • Rak

 

Vikend odnosi potrebu za mirom i odmorom. Provedite vreme kod kuće, sa svojom porodicom ili voljenom osobom. Renoviranje, preuređivanje, i uopšte, bilo kakva modifikacija kuće su favorizovani.Ne zaboravite da napunite baterije i dajte sebi dovoljno vremena za opuštanje.

 

  • Lav

 

Izuzetno ste kreativni ovog vikenda i to možete pokazati celom svetu. Učestvujte u kursu ili prezentaciji na kojoj možete da se izdvojite. Organizujte veče sa prijateljima i porodicom gde ste vi ti koji brinete o aktivnostima. Takođe, stvari sa partnerom su veoma dobre. Ako imate romantične planove, ovo je vreme da ih sprovedete u delo.

 

  • Devica

 

Vikend je pogodan za planiranje i organizovanje. Napravite listu stvari koje treba da uradite i pronađete efikasne načine da organizujete svoje vreme. Sada je vreme za planiranje i možete da zapišete u svoj dnevnik sve stvari koje želite da uradite ove jeseni. Početak septembra vas puni energijom i izuzetno ste aktivni. Možete se baviti i sportskim aktivnostima.

 

 

Nastavak vas očekuje na narednoj strani...

Vage se tokom vikenda fokusiraju na međuljudske odnose.foto: Shutterstock/George Rudy
  • Vaga

 

Dobar je vikend za fokusiranje na odnose i međuljudske veze. Organizujte romantičnu večeru ili provedite vreme sa bliskim prijateljima. budite otvoreni za nova poznanstva i saradnje koje vam mogu doneti prilike u narednom periodu.

 

  • Škorpije

 

Vikend donosi potrebu za introspekcijom i razmišljanjem. Iskoristite ova dva dana kada još uvek imate koristi od energije punog meseca da ponovo otkrijete sebe, možda kroz meditaciju ili pisanje u dnevnik. Izbegavajte sukobe i konfrontacije u ova dva dana. Preporučjlivo je da što više vremena provedete sami.

 

  • Strelac

 

Vikend je pogodan za istraživanje i avanturu. Otputujte na novo mesto ili, ako to nije moguće, budite turista u svom gradu. Provedite vreme na otvorenom, možda uz sportske aktivnosti ili avanture u prirodi. Nije pravo vreme da se zaključate u kuću. Treba da otkrivate nova mesta i ljude, okružite se prijateljima.

  • Jarac

 

Vikend je posvećen opuštanju i ličnoj nezi. Provedite vreme kod kuće. Možda čitajući ili gledajući omiljene filmove. Vodite računa o svom zdravlju i ako ste ga nedavno zanemarili, sada je vreme da mu date prioritet. Napravite planove za zdraviji stil ishrane ili počnite da vežbate. Ove jeseni bi bilo dobro da sebe stavite na prvo mesto.

 

  • Vodolija

 

Vikend je druženja. Učestvujte u društvenim događajima ili organizujte sastanke sa voljenima. Možete razmenjivati ideje i inspirisati jedni druge na pozitivan način. Potrebne su vam povratne informacije od onih oko vas i možete biti sigurni da ćete dobiti iskrenu. Provedite vreme i sa svojim životnim partnerom,jer vaša veza cveta više nego ikada.

 

  • Ribe

 

Pogodak je vikend da posvetite svoje vreme kreativnim i opuštajućim aktivnostima.Slikajte, pišite ili slušajte umirujuću muziku.Ponovo se povežite sa prirodom,možda šetnjom pored vode ili parkom. Plavi Supermesec koji se pre neki dan odigrao u vašem znaku otvorio je duhovni portal.

 

BONUS VIDEO

ESPRESO TIKTOK: Srodna duša svakog horoskopskog znaka