morate nabaviti barem jednu

Vaja figuru peščanog sata, a krije kukove, stomak i butine: Ovo leto se ne ispraća bez NAJŽENSTVENIJE haljine na svetu

Trendovi za kraj leta 2023. donose nam idealnu haljinu za gotovo svako žensko telo, bez obzira na konfekcijski broj

kajli džener viđena j eu beloj fit and flare haljini koja ističe njenu figuru na najbolji mogući načinfoto: MCC / Spread Pictures / Profimedia

Leto se polako, ali sigurno već primiče kraju, a modni trendovi nastavljaju da cirkulišu na takav način da nam se gotovo svakog meseca vrati poneki zaboravljeni trend. Ovog puta se jedan popularan stariji trend vrtoglavo vraća u svet mode i obeležiće kraj leta, pa i početak jeseni 2023.

 

Zapravo, sigurni smo da neće ni prestajati u narednim sezonama!

 

Naime, model haljine koji obožava svaka žena toliko da ga zovu najženstvenijom haljinom na svetu pomera granice stila i stavlja baš ovaj konkretan model u fokus svih žena bez obzira na figuru i konfekcijski broj.

 

Najženstvenija haljina na svetu jeste ona haljina koja se u originalu zove fit and flare, odnosno haljina čiji je kroj u gornjem delu uzak, a od struka nadole se lepršavo širi.

 

U pitanju je komad klasičnog stila koji odgovara gotovo svakom tipu tela i figuri. Ova haljina je uža do kukova, a onda je potpuno lepršava, čime čini da vam bude udobno, a istovremeno akcentuje vaše obline.

 

 

Za one koji imaju figuru u obliku jabuke, fit and flare haljina vam može pomoći da sakrijete sve nedostatke, a daje volumen kukovima i vaja figuru peščanog sata.

 

 

Za one koji imaju zapravo figuru peščanog sata, ova haljina naglašava obline i čini siluetu tako ženstvenom i zavodljivom.

 

Ističe najbolje i krije nedostatke — savršeno!

 

 

Mada je ovakva haljina izlazila iz mode, francuska modna kuća Alaja ostala mu je verna, a njihova klasična haljina ovog tipa jeste u ponudi brenda od 1981. Sada se vratila u modni fokus, pa je nose sestre Elsa i Dženifer Hosk, koje važe za trendseterke, kao i sestre Kendal i Kajli Džener.

 

 

Premda Alaja ima izrazito tiho-luksuzni, te njihove dizajne krasi laskavi i uski gornji dio, kao i ženstveno-lepršavi donji deo,drugi brendovi sada predstavljaju malo razigranije krojeve ove haljine.

 

Bilo da je nosite u izlasku, šetnji ili u restoranu na večeri, nema sumnje da će se ova haljina uklopiti u svaki stajling i "izvući ono najbolje" iz vaše figure i izgleda.

 

Bonus video

Bela haljina kao trend leta