IMA NEŠTO POSEBNO

Madoni je bila šema za uživanje, Anđelina Džoli je s njom htela BRAK: Ovo je ŽENA za kojom su SVETSKE LEPOTICE LUDELE

Nešto u njoj privlači lepotice poput magneta 

Anđelina Džoli je htela da se uda za ženu, jer je bila ludo zaljubljena foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jedna od najlepših žena na svetu Anđelina Džoli godinama slovi za veliku zavodinicu. Poznato je da iza sebe ima više brakova, ali retko ko zna da je bila u vezi i sa pripradnicama istog pola.

 

Naime, Anđelina je godinama bila u vezi sa japansko-američkom manekenkom Dženi Šimicu.Strani mediji su pisali da se Anđelina na prvi pogled zaljubila u nju i da jednostavno nije mogla da joj odoli.

 

Njih dve su se upoznali na snimanju filma 'Fokfire', a Anđelina je tada bila udata za Džonija Lija Milera. Bez obzira na to, kada su se dve glumice videle, dogodila se hemija i varnice su letele svuda.

 

 

Da se ​​tada nisam udala za svog muža, udala bih se za Dženi. Zaljubila sam se u nju čim sam je ugledala — otkrila je svojevremeno glumica.

 

Njihova veza je trajala i dok se Anđelina viđala sa muškarcima, a tek 2003. je javno progovorila o svojoj biseksualnosti.

 

— Iznenadilo me je što prema njoj gajim ista osećanja kao i prema muškarcima. Htela sam da je poljubim i dodirnem — objasnila je Anđelina u razgovoru sa Barbarom Volters.

 

Glumica i manekenka bi nastavile su da se viđaju, pa su se Anđelina i Džoni razveli 1999. godine, ali su i danas u dobrim odnosima. Iako ljubav sa Dženi nije potrajala, Anđelina se navodno i danas često čuje s njom. Tako je Šimicuova bila među prvima koje je glumica pozvala kad se rastala od Breda Pita.

 

Anđelina je bila spremna da ostavi sve i uda se za Dženi foto: Profimedia

Anđelina je pozvala Dženi ove sedmice kako bi joj rekla šta se tačno događa. Rekla joj je i da želi da bude dobra majka svojoj deci — rekao je tada izvor.

 

Dženi je godinama brižljivo gradila karijeru manekenke. Veoma specifičnog izgleda, postala je zaštitno lice Kalvina Klajna i prva Azijatka koja je nosila Prada reviju na nedelji mode.

 

Ona je dovođena u vezu i sa Madonom, a strani mediji su pisali da je pop diva bila luda za njom

 

 

Godinama kasnije ispričala je da je Madona bila u stanju da sedne u svoj privatni avion i leti bilo gde gde se Dženi nalazila u tom trenutku kako bi se zajedno prepustile strastima.

 


Bila sam njena tajna "seks šema", na raspolaganju u bilo koje doba dana i noći za tajni seks — rekla je jednom prilikom Dženi.

 

Prošle su godine od kada je bila u vezi sa nekim od najlepših

žena sveta, a onda je odlučila da se skrasi. Sada je srećno udata za konsultanta brenda Mišel Harper, a svoju sadašnju suprugu upoznala je 2012. na jednoj zabavi.

 

Nije im trebalo dugo da legalizuju vezu, a 2014. su odlučili da se venčaju, a njihovo venčanje popratili su svi vodeći američki mediji.


Dženi je, inače, oduvek bila istaknuta borkinja za gej prava, a 2005. godine je prisustvovala protestu u vezi s pravom homoseksualaca na brak, koje je na kraju i dobijeno. Od 2012. godine, Dženi je srećno zaljubljena u Mišel Harper, za koju je udata od 2014. godine.

 

Bonus video:

 

Pogledajte luksuznu kuću u kojoj živi Anđelina Džoli