sjajan recept

Ključ je u ove 3 STVARI : Severina otkrila tajnu za savršenu zadnjicu i kako je izgubila 7 kilograma

Severina je oduvak važila za jednu od najlepših dama na našoj javnoj sceni. 

Severina otkrila kako održava savršenu linijufoto: Instagram / Severina

Poznata pevačica Severina već dugi niz godina važi za jednu od najlepših žena u regionu.

 

Kad god je vidimo, ona jednostavno blista. Frizura joj je besprekorna, svaka dlaka je na svom mestu, uvek je obučena po poslednjoj modi, a malo ko može da se seti da je ikada imala i grama viška.

 

Međutim, to što malo ko može da se seti, ne znači da se i to nije dešavalo.

 

No, umetnica koja je već zakoračila u šestu deceniju, je priznala da je u jednom trenutku morala da skine sedam kilograma. 

 

Ona je imala 63 kilograma, a smatrala je da idealno za nju 56, pa je tako promenila neke navike. 

Ona nikad nije suviše trenirala, a za početak, otkrila je prvu tajnu -  recept za savršenu zadnjicu. 

 

- Dovoljno mi je da jednom nedeljno radim vežbe, a kada se spremam za turneju, onda treniram tri-četiri puta. Vežbam ravnomerno i opterećujem celo telo, a za savršenu zadnjicu radim čučnjeve. Svim ženama bih preporučila da urade po 100 čučnjeva dnevno i modna pista je njihova - navela je popularna Seve.

 

A gubitak tih sedam kilograma viška, lepa pevačica može da zahvali promenama u ishrani. Konkretno, tu su dve stvari bile ključne - svakog dana je šetala po pola sata, a uz to odlučila da umesto tri - ima pet obroka svakog dana. 

- Jako volim da jedem, pa se i gojim, ali onda se ne osećam lepo i nemam dovoljno energije. Kad sam nabacila sedam kilograma, korigovala sam ishranu. Odlučila sam da imam pet manjih obroka, ali i da šetam minimum pola sata dnevno - kaže Severina:

 

Njena ishrana je bila bazirana na najviše na sirovom voću i povrću. Za dobro jutro popije smuti sa šargarepom, cveklom, malinama, jagodama, borovnicama, kupinama i bademovim mlekom.

 

To je je bilo dovoljno da izdrži do ručka, a ukoliko se slučajno odluči da uz smuti pripremi i doručak, to su najčešće tri jaja. 

 

Za ručak su bili rezervisani fileti ribe, dok je za večeru birala voće.

 

Bonus video: