astro prognoza

Ovnovi, Vage, Jarčevi, ovo je VAŠA ŠANSA! Horoskop za MLAD MESEC od 17. jula (za svaki znak Zodijaka)

Horoskop za mlad Mesec u Raku od 17. jula

Šta donosi mlad Mesec u Raku od 17. jula?foto: muratart/Shutterstock

Nove astrološke prognoze nose brojna uzbuđenja i promene. 17. jula nam stiže mlad Mesec u znaku Raka, i to tačno u 19.32, a posebno će uticati na ljude rođene u znaku Ovna, Vage, Raka i Jarca.

 

Proverite horoskop za svoj znak Zodijaka:

 

 

OVAN

 

Vi ste rastrzani između želje da provodite vreme s voljenom osobom i želje da se prepustite avanturi. Za vas bi idealno bilo da u tu avanturu uključite i voljene osobe, kako biste od života dobili sve ono što vam treba, a ne izgubili ništa.

 

BIK

 

Mlad Mesec utiče na vašu društvenu stranu, pa ste svoj raspored gusto bukirali još odavno. Ne zaboravite da vam je potreban i odmor kako biste mogli da budete efikasni na svim poljima.
 

BLIZANCI

 

Mlad Mesec utiče na vaše prihode, pa je traženje prilika i rad na povećanju priliva novca baš nešto što vam je potrebno. Da biste bili još uspešniji, razmislite da bi trebalo da krenete da radite s nekim u timu, kao i sa prijateljima i kolegama.

 

mlad mesec posebno će uticati na neke znakove zodijaka...foto: Zolotarevs/Shutterstock

RAK

 

Ovo je vaše vreme, usredsredite se na ciljeve, ništa vam nije nedostižno. Budite strpljivi i priznanje će vam samo doći na vrata.

 

 

LAV

 

Kao da ste pali u senku, kao da vam nije sve po volji da zablistate sad i mislite da je vreme da sačekate bolje vreme. To je tačno, najbolje je da budete strpljivi i vidite kako vaš lični rast kreće u bliskoj budućnosti.

 

 

 

DEVICA

 

Vama mlad Mesec utiče na prijateljstvo i saradnju s drugima da biste došli d cilja, a ako se poverite drugima, to može dovesti do novih drugarstava koja će vam u životu i te kako značiti.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

 

Šta donosi mlad Mesec u Raku od 17. jula?foto: muratart/Shutterstock

VAGA

 

Vama mlad Mesec utiče na karijeru, pa razmislite o profesionalnim ciljevima koje želite da postignete. Budite otvoreni prema šefovima, zovite klijente, prijavite se na konkurs za posao iz snova...

 

ŠKORPIJA

 

Vama mlad Mesec utiče na avanturu i zove vas da izađete iz svoje zone komfora. Odgovorite izazovu, usavršite veštine, učinite korak napred kako biste što više rasli.

 

STRELAC

 

Vama mlad Mesec utiče na emotivne veze, pa treba da otvoreno kažete da li želite više od intimnih odnosa i odnosa s partnerom koji već imate. Recite u čemu se pronalazite i šta bi vam bilo ugodnije.

 

HOROSKOP ZA MLAD MESEC DONOSI ŠANSE I IZAZOVEfoto: Natali.Gats/Shutterstock

 

 

JARAC

 

Vaše polje za ovaj mlad Mesec je partnerstvo; budite iskreni u odnosu, bilo da je platonski, veza, brak ili saradnja s kolegama. Ovo je idealan trenutak da budete onaj partner koji je zadužen za sklad kad je u pitanju rad u paru.

 

 

 

VODOLIJA

 

Vama mlad Mesec utiče na zdravlje; posvetite se laganim oblicima koji će vam učiniti rutinu boljom i zdravijom, posvetite se meditaciji, wellness-u, brinite o sebi jer niko drugi neće. Ne budite strogi prema sebi.

 

 

 

RIBE

 

Mlad Mesec zove na romantiku i čaroliju; pauzirajte posao i upijajte pozitivne i romantične vibracije, te nađite način da iskažete svoje iskrene i tanane emocije.