Puslice su sjajne izbor za slatkiš iz nekoliko razloga.
Puslice su sjajan izbor pošto se spremaju veoma lako i jako brzo. Nije vam potrebno neko specijalno umeće u kuhinji da biste ih spremili, a jako su ukusne. Uz sve to, za pripremu ovog recepta su vam potrebni samo šećer i belanca, tako da su i prilično jeftina investicija.
SASTOJCI
- 5 belanaca
- 15 kašika šećera
PRIPREMA
Belanca umutite u šolji u "čvrst sneg", ali tako što ćete malo po malo dodavati šećer. Nakon toga mutite još nekoliko minuta. Upalite rernu i zagrejte je na 200 stepeni.
Uzmite jedan malo veći pleh i obložite ga papirom za pečenje. Smesu možete da vadite kašikom ili špricom, kako vam se više sviđa. Budite sigurni da puslice ne budu suviše jedna blizu druge, pošto će se u rerni malo povećati.
Kada ubacite pleh u rernu možete da smanjite temperaturu na između 100 i 150 stepeni. Kada izvadite onda vam samo preostaje da ih poslužite. I pojedete, naravno.