uvek je krila privatan život

Dve velike ljubavi Bebi Dol: Čovek kojeg je voleo ceo region i misteriozni muškarac kojem je konačno rekla DA

Naša poznata umetnica je oduvek krila svoju intimu od javnosti, ali ove dve njene velike ljubavi su poznate.

O privatnom životu Bebi Dol se jako malo zna foto: Damir Dervišagić

Bebi Dol je već decenijama na našoj javnoj sceni i iza nje stoji veliki broj hitova, koje znaju maltene sve generacije u zemljama bivše Jugoslavije. 

 

No, iako je karijera slavne umetnica počela pre više od četiri decenije, o njenom privatnom životu se oduvek malo znalo.

 

Bebi nikad nije suviše pričala o ličnim stvarima, tako da ni mediji nisu imali previše informacija na ovu temu.

 

Ipak, nije tajna da je osamdesetih, kada je njena karijera bila u najvećem usponu, bila u vezi sa jednim poznatim kolegom, kojeg je upoznala jednom prilikom u avionu. 

 

Taj putnik na istom letu i njen kolega bio je pokojni hrvatski muzičar Masimo Savić. Bebi Dol je pričala kako u početku nije imala nikakva osećanja prema poznatom umetniku, međutim na kraju ipak nije uspela da odoli njegovom šarmu. 

 

- To je bilo jedno vrlo veselo društvo, od otprilike desetak ljudi. I bili smo ludi kao puška, svih deset. Uvek je bilo neke love, nije bilo važno jesam li zaradio ja, ili Bebi, ili neko treći - pričao je svojevemeno Masimo. 

 

Masimo i Bebi foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

Kako je rekao, tada su vodili jako lepe živote, ali kada je došlo do rata sve je krenulo nizbrdo. 

 

- Živeli smo na vrlo visokoj nozi sve do rata. Živeli smo intenzivno, lepo, uzbudljivo, avanturistički. Nismo tada znali kako je to dobro. I onda smo sve zeznuli. Prestala je kompletna komunikacija, životi idu dalje i to je to - rekao je Savić.

 

Javnosti nikada nisu otkrili razlog zbog kojeg su raskinuli, ali ostala je zapisana jedna izjava Bebi Dol na tu temu. Mnogima i danas nije jasno da li je bila ozbiljna ili u šaljivom tonu. 

 

Bebi i Masimo su se upoznali u avionu foto: Printscreen

- Nismo mogli da se dogovorimo gde ćemo biti. Da li u Istri, Zagrebu ili Beogradu - rekla je jednom prilikom Bebi.

 

Od veze sa Masimom, pa sve do pre desetak godina, tačnije do 2014, u javnosti nije bilo novih informacija u vezi sa ljubavnim životom Bebi Dol 

 

Tada je otkriveno da se udala za umetnika, odnosno pisca i profesora Aleksu Todorovića. Kako se kasnije saznalo, oni su bili u vezi pet godina pre nego što su stali na ludi kamen.

 

Prema rečima Bebi Dol, on je rođen i odrastao u SAD, a neko vreme je radio i kao novinar. 

 

- Moj muž se zove Aleks Todorović. Rođen je i odrastao u Los Anđelesu, baš u opštini Holivud. Tamo je završio studije i stekao zvanje profesora književnosti i ruskog jezika. Devedesetih je prvi put na duže došao u Beograd, gde je zbog poznavanja jezika i zemlje bio dopisnik za nekoliko novinskih redakcija uključujući "Dejli telegraf" - rekla je Bebi jednom prilikom za "Gloriju".

Bebi je opisala je kako je izgledalo upoznavanje sa njenim sadašnjim mužem foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kada je opisivala kako su se upoznali, sve je to povezala sa jednom svojim hit pesmom. 

 

- Bilo je leto i ja sam cele noći radila u jednom muzičkom studiju. Dočekalo me jutro i nebo u stilu pesme ‘Hajde da’. Kako se ispostavilo kasnije, našla sam i dečka kao san, kako glasi prvi stih te numere. Svratila sam do drugarice i tamo zatekla njega i njegovog kolegu. Ona nije bila tu i ostala sam da je sačekam - rekla je Bebi. 

 

Aleks je samo ćutao i nije bio raspoložen za ćaskanje za razliku od njegovog kolege, ali se posle desilo nešto što je Bebi prepoznala kao znak. 

 

- Otvorila sam svoj laptop, pregledala poštu i slušala muziku dok se moja prijateljica nije pojavila. Ćutao je i kada je ona stigla. U jednom trenutku je ušao u kuću i pustio pesmu Mustafa. To je za mene bio znak "znam ko si ti". A onda smo se sreli na jednoj rođendanskoj žurki i tu smo se, kako se to kaže, smuvali -- ispričala je pevačica kako je izgledao njihov prvi susret i početak ljubavi.

 

Bebi i Aleks su se venčali 2014. godine, a na ceremoniji kum im je bio poznati pevač Oliver Mandić. Pevačica i pisac i novinar iz Los Anđelesa su još uvek u braku, međutim i dalje je teško naći njihove zajedničke fotografije. Isplivalo je nekoliko fotografija koje su se mogle videti na Fejsbuku, međutim one više nisu dostupne na toj mreži.