imaju dva sina

Dok je čuvala njihovu decu, napisao je ulogu za nju: Glumicu i njenog supruga retko viđamo u javnosti, a uvek oduševe

Glumica Milena Predić godinama je u skladnom braku sa producentom Markom Jocićem.

Glumica Milena Predić svoju srodnu dušu je upoznala na snimanju filma.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumicu Milenu Predić publika je zavolela pre 15 godina u filmu "Sveti Georgije ubiva aždahu".

 

Od tada je u njenom periodu usledio i period tišine, bez uloga i proširenje porodice, ali se nedavno vratila na velika vrata i krenula ponovo da gradi glumačku karijeru.

 

Svoju srodnu dušu je upoznala tokom snimanja filma "Zona mrtvih".

 

Marko Jocić je filmski producent, a ljubav između njih se vrlo brzo razvila i traje do dan-danas.

Tokom snimanja filma "Zona mrtvih" upoznala je sadašnjeg supruga, filmskog producenta Marka Jocića. Ubrzo se razvila velika ljubav prožeta međusobnim poverenjem koja traje do danas.

 

 - Šest meseci posle toga (snimanja filma "Zona mrtvih, prim. aut.) putevi su nam se ukrstili i brzo smo se prepoznali. Našla sam svoju srodnu dušu baš u profesiji, koja je specifična, nema klasično radno vreme i posao nam zapravo postane način življenja, jer ga, kad radimo na nekom projektu, u većini slučajeva “donosimo” kući. I brzo smo se navikli na to. Marko je i odrastao na taj način, potiče iz filmske porodice, njegov otac Slobodan Viki Jocić takođe je producent, a pokojna majka Vera bila je montažer, te je odrastao uz filmove, odlazio na setove, igrao se kraj kulisa - ispričala je svojevremeno Milena. 

 

Njih dvoje su tokom svog braka dobili sinove Savu i Iliju, a period njihovog odrastanja, glumica je iskoristila da bude maksimalno uz njih dok je suprug radio. 

Milena Predić sa suprugom Markom Jocićem na pozorišnoj premijeri.foto: Antonio Ahel/ATAImages

 - Moj suprug je producent koji ima i svoju producentsku kuću ‘Viktoria Film’. Prije dve godine, dok sam ja čuvala našu decu (kako romantično) napisao je tu ulogu za mene - ispričala je Milena jednom prilikom o tome kako je došlo do uloge u filmu "Taksi bluz". 

 

Milenu i Marka ne viđamo često u javnosti, pa je pravo osveženje bilo videti ih sinoć na premijeri predstave "Između dva Meseca" u "Teatru na Brdu".

 

Na pozorišnoj premijeri su se pojavili nasmejani i raspoloženi, a moglo bi se reći i modno usklađeni.

Milena i Marko su uskladili modne autfite.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica je obukla široke crne pantalone i belu bluzu sa crvenim prugama, a sve je zaokružila maslinastozelenom bomber jaknom i patikama.

 

Njen suprug se opredelio za spoj farmerica od crnog teksasa i crne košulje, a maslinastozelenu boju je iskombinovao u vidu kačketa, torbice i bluze.