tako se to radi!

Efekat će biti – ČISTA NADMOĆ: Modna lekcija Tamare Krcunović koju morate da usvojite pred sezonu svadbi i matura

Kako se obući za posebne i svečane prilike? Ovaj mali trik Tamare Krcunović može biti od pomoći...

Tamara Krcunović na nedavnoj pres konferenciji povodom premijere predstave Lažfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Trend ženskih odela osvojio je proteklih sezona svetsku modnu scenu, a svačiji omiljeni elegantni komplet viđamo svugde i u svim mogućim zamislim situacijama.


Elegantne dvodelne setove sastavljene od sakoa i pantalona trendseterke nose s patikama koliko i sa elegantnom obućom, a oni više nisu rezervisani samo za najsvečanije trenutke već ih viđamo i u nešto ležernijim trenucima.

 

Prosto, odela su toliko efektna i pružaju osećaj elegancije da im nije lako odoleti!


S nošenjem odela najvažnije je imati meru i savršeno odabrati kombinaciju u koju će se ono uklopiti, a glumica Tamara Krcunović pre nekoliko dana nam je pokazala jednu od najlepših varijanti koje smo videli ove sezone.

 

Šarmantna Tamara, koja spada u naše najvrednije i najzauzetije glumice u poslednje vreme i nedavno smo je gledali u novoj sezoni serije "Južni vetar", pozirala je u Beogradskom dramskom pozorištu u savršenom autfitu za proleće i leto.


Glumica je za ovu priliku odabrala dugački strukirani sako s tankim reverima, model klasičnog dizajna koji je vrlo praktičan i može da kombinuje sa farmerkama, mini-suknjom...

 

 

Bilo čim što zamislite! Međutim, Tamara Krcunović birala je vrhunsku eleganciju, te je ponela duboke pantalone blago zvonastih nogavica, a način na koji je dopunila je stajling je besprekoran.


Naime, uz krem odelo glumica je ponela isključivo svetle tonovenude salonke špicastog vrha i tankih štikli i belu bluzu ukrašenu decentnom čipkom oko V-izreza.

 


Odabravši samo svetlije nijanse, ona je postigla clean i sveden izgled, koji odiše otmenošću. Obično se ovakav look gradi monohromatskim izdanjima, ali ukoliko mudro kombinujete nijanse efekat je još bolji, dinamičniji i efektan.