ljubav ili posao?

Zavodljiva haljina i osmeh koji nije skidala sa lica: Anđelina Džoli u društvu jednog od najbogatijih ljudi na planeti

Glumica i bogataš su uslikani u centru Malibua dok su izlazili nakon tročasovnog sastanka iz restorana 

foto: RMBI/BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čuvena holivudska glumica Anđelina Džoli izazvala je opšte interesovanje javnosti nakon što je uslikana kako nakon tročasovnog sastanka sa poznatim biznismenom izlazi veoma dobro raspoložena iz jednog poznatog restorana u Malibuu.

 

Anđelina Džoli je provela čitava tri sata ćaskajući sa milijarderom Dejvidom Majerom de Rotšildom. Na fotografijama koje je objavio Pejdž Siks vidi se da je Anđelina veoma dobro raspoložena i da ne skida osmeh s lica, a društvo joj pravi čuveni britanski ekologo.

 

Za ovu priliku Džoli je nosila šik crnu haljinu sa izrezima koji su pokazivali njen vitak struk, a crne štikle celom izgledu dale su dodatnu dozu elegancije.

 

 

Ona je takođe nosila i tamne naočare za sunce, ali ono što nije želela i nije mogla da sakrije jeste oduševljenje i dobro raspoloženje zbog društva u kojem je bila.

 

Ona je prilikom hoda diskretno dodirivala svoju kosu, što su mnogi protumačili kao gest privlačenja pažnje i zavođanja koji je bio upućen Dejvidu Majeru. 

 

Dejvid Majer de Rotšild je deo najbogatije porodice na svetu. Čini se da je i njemu podjednako prijalo društvo lepe Anđeline, jer se i on neprestano osmehivao. 

 

 

I dok je Anđelina blistala u crnoj elegantnoj haljini, Dejvid je bio obučen u elegantno-ležernu odeću. Nosio je par tamnoplavih pantalona, sivu košulju, jaknu, crne mokasine i fanki prugaste čarape.

 

Dejvid Majer de Rotšild je zagovornik zaštite životne sredine, a zajedničko im je ti to što i on takođe želi da upozori i obavesti ljude o globalnom zagrevanju, baš kao i lepa glumica.

 

Anđelina Džoli i britanski milioner proveli tri sata na sastanku u restoranufoto: LAGOSSIPTV/BUZZIPPER / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Anđelina Džoli je radila sa izbeglicama 20 godina kao specijalni izaslanik pri Ujedinjenim nacijama.

 

Upravo zbog sličnih stavova i tema kojima se bave ovaj susret je mogao biti vezan za posao, ali nije iskuljučeno ni da su se među njima javile neke iskre koje bi mogle da prerastu i u nešto više. 

 

Džoli nije bila u ozbiljnoj javnoj vezi od njenog rastanka od bivšeg supruga Breda Pita 2016. godine.

 

Crna pripijena haljina istakla je vitku liniju lepe glumicefoto: RMBI/BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Njih dvoje su 2019. proglašeni za samce, ali nisu bili u mogućnosti da završe sve detalje razvoda zbog nerešenog starateljstva i problema sa imovinom.

 

Džoli i Pit (59) dele šestoro dece: Medoksa (21), Paksa (19), Zaharu (18), Šajlo (16) i blizance Vivijen i Noks (14).