žar u očima

Novak Đoković zapevao, a pogledom tražio samo NJU: Najdirljiviji trenutak sa sinoćne proslave pamtiće do kraja života

Savo Milošević je sinoć na proslavi Novaka Đokovića oduševio sve prisutne svojim glasovnim sposobnostima, ali ipak, najdirljiviji trenutak je usledio malo kasnije.

foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Najbolji teniser sveta Novak Đoković se nakon osvojenog 22. grend slem turnira na Australijan openu nalazi odmara i puni baterije za nove pobede.

 

Trenutno se nalazi u Beogradu, pa je iskoristio priliku da okupi drage ljude i proslavi svoj veliki uspeh.

 

Na zabavi je bilo dosta poznatih ličnosti, a među najveselijima je bio Savo Milošević koji je zapevao hit Harisa Džinovića "Pusti me, pusti" i oduševio prisutne svojim glasovnim sposobnostima.

 

Poznato je da su Novak i Jelena Đoković pravi veseljaci, da vole da se vesele, ali i da zapevaju uz brojne hitove narodne muzike.

 

Upravo su oni prošle godine na svadbi Đorđa Đokovića i Saške Veselinov bili među najveselijima, pa su se nekoliko puta latili mikrofona i doveli atmosferu do usijanja.

 

Tako je bilo i sinoć, pa su gosti mogli da čuju Jelenu Đoković nekoliko puta kako peva svom suprugu hitove poput "Otkad sam se u tebe zaljubila", "Miki, MIki moj" i "Zmaj" i mnogi su bili dirnuti i oduševljeni njenim izvođenjem. 

 

Veselili su se svi, a neretko su se na društvenim mrežama mogli videti roditelji Novaka Đokovića Dijana i Srđan,kako stoje oko sina i zajedno sa njim slave njegove uspehe.

 

Međutim, najemotivniji trenutak je nastupio kada je naš teniski as uzeo mikrofon u ruke. 

Počeo je da peva pesmu "O, gde si Jelena da mi srce smiriš" i sve vreme je pogledom tražio svoju suprugu.

Jelena i Novak Đoković su svoju ljubav krunisali 2014. godine i imaju sina Stefana i ćerku Taru sa kojima koriste svaki slobodan trenutak da uživaju.