očinska figura za primer

Njena ćerka NIJE IMALA OCA dok nije upoznala Rašu: Porodica Goce Tržan dokazuje da ljubav ne zavisi od biologije

Ljubav Goce Tržan i Radomira Raše Novakovića jedna je od najlepših priča na našoj estradi, a oni iznova dokazuju da su porodica za primer

Goca Tržan i Raša Novaković godinama su u skladnom brakufoto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Pop pevačica Goca Tržan je pre nego što je upoznala bubnjara Radomira Rašu Novakovića iza sebe imala brak s Ivanom Marinkovićem, koji je potom postao poznat kao učesnik rijaliti programa.


Ona nikad nije krila da njen bivši suprug nije uključen u život njihove ćerke Lene, kao ni da ona Leninim ocem smatra svog drugog supruga.


Tako je u jednom intervjuu pre nekoliko godina na pitanje voditelja "Da li je tvoja Lena imala oca pored sebe?" odgovorila:


Pa, imala je od četvrte godine, otkako smo Radomir i ja zajedno, od tada jeste, i to je to. Prosto, i ona i ja imamo sreću da je on ušao u naš život da Lena ima očinsku figuru u kući koja je zdrava i normalna, pokazuje ljubav prema njenoj majci i veliku ljubav prema njoj – izjavila je Goca Tržan.

 

Goca Tržan i Raša Novaković nedavno su svoju ljubav krunisali i crkvenim brakomfoto: Instagram

Pevačica je dodala i da je dete zdravo i srećno kada je čitava porodica takva i da istinska ljubav i porodična sreća ne moraju biti uslovljeni genetskim materijalom.


– Zdravo dete dolazi iz zdrave porodice i srećne porodice gde su i majka i otac srećni ljudi i to ne znači nužno da i jedno i drugo moraju biti biološki roditelji – napomenula je ona.


U jednom intervjuu za Kurir, pevačica je istakla da nema potrebe da njena ćerka razmišlja o detetu koje je njen suprug kasnije dobio nakon veze u jednom rijaliti programu.

 

Lena ne treba da razmišlja o Ivanovom sinu. Ona ima 13 i po godina. Tek kada bude punoletna moći će da se izjasni – rekla je Goca na ovu temu.


Za sad ona ima Rašu i mene, i to je to. Lena ima stav, oštra je, izrazila je želju da bude advokat, ima jezičinu, prokletnica! (smeh) — dodala je ona.


Pevačica je tada istakla i da Ivan Marinković nema komunikaciju sa ćerkom, u velikoj meri zato što on život provodi ispred kamera.


Lena ne kontaktira sa svojim biološkim ocem. Zato što je on u rijalitiju već tri godine. Iz tog rijalitija ne izlazi. Ona ni ne želi da ima komunikaciju s njim – kazala je ona.

 

Goca Tržan i Raša Novaković godinama su u skladnom braku FOTO: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages
Goca Tržan i Raša Novaković godinama su u skladnom braku FOTO: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages
Goca Tržan i Raša Novaković godinama su u skladnom braku FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
Goca Tržan i Raša Novaković godinama su u skladnom braku FOTO: Nemanja Nikolić
Goca Tržan i Raša Novaković godinama su u skladnom braku FOTO: Zorana Jevtić
Goca Tržan i Raša Novaković godinama su u skladnom braku FOTO: Dragana Udovičić


Kako je Goca jednom prilikom istakla, njena porodica ne prati šta o njima priča na televiziji njen bivši suprug.


Lena ni ne zna da je otac pominje u rijalitiju, mi to ne gledamo, niti ona čita novine, sa te strane smo se potpuno izolovali. Ne zloupotrebljavam je u bilo kom smislu u javnom životu, mislim da ne treba niko da zloupotrebljava njeno ime i ne dozvoljavam to – kaže Goca.

 

Iako spada u najpoznatija lica na našim prostorima, pevačica ne gura ćerku pred svetla reflektora, niti je Lena zainteresovana za to da puni medijske stupce.

 

 

Moje dete ne želi da bude popularno, ne želi da se slika, do sada sam odbila toliko naslovnih strana, jer ne želi da se slika sa mnom, i drago mi je, ali nekada mi je i krivo, jer imam onaj stav "Jel se ti mene stidiš". U stvari, jako poštujem taj njen stav, jer ona ne želi da bude poznata po meni i to je sasvim u redu – istakla je Goca u nedavnom intervjuu za Blic.