slomio joj je srce

Otkačenije i od ŠAKIRINOG SKANDALA SA DŽEMOM: Pamela Anderson ispričala kako je shvatila da je dečko vara

Kako uhvatiti muškarca u preljubi? Pamela Anderson "nanjušila" je da se nešto dešava posle vrlo bizarne situacije

Pamela Anderson na početku svog ljubavnog života doživela je nezaboravan krahfoto: EPA/YURI KOCHETKOV

Popularna američka glumica i jedna od najpoznatijih lepotica devedesetih Pamela Anderson (55) snimila je dokumentarac o svom životu za Netfliks, u kom je otvoreno pričala o svojoj privatnosti.


U ostvarenju nazvanom "Pamela, ljubavna priča", zvezda serije "Čuvari plaže" prisetila se mnogih teških, potresnih, radosnih i zanimljivih epizoda iz svog uzbudljivog života, a našlo se vremena i za jednu bizarnu.


Ona je, naime, ispričala kako je otkrila da je dečko vara iako ga nije uhvatila u samom činu prevare niti videla ijedan dokaz da joj je bio neveran. U pitanju je momak za kojim je Pamela izgubila razum po završetku srednje škole i s kojim je započela zajednički život vrlo mlada.

 


Otišla sam u Vankuver, tamo upoznala nekoga s kim sam počela da živim. On je imao aferu s nekim. Kada vidite svog momka kako pere penis u sudoperi, to je znak da vas verovatno vara – izjavila je Pamela Anderson.


Ona nije imenovala muškarca koji je osetio potrebu za ovakvim vidom higijenskog prikrivanja dokaza o preljubi, a istakla je u to vreme vodila detaljan dnevnik o svom životu.


Zapisala sam "pranje penisa u sudoperi – sumnjivo" – otkrila je glumica.


Ispostavilo se da nije sumnjala bez razloga, a kada se danas seti te situacije, sve joj je vrlo smešno.

 

Pamela Anderson rano je doživela nezaboravan krahfoto: CBS / Planet / Profimedia

Kada se setim toga, zabavno mi je, ali je tada bilo vrlo strašno – iskrena je Andersonova.


Glumica se nekoliko godina nakon ovog incidenta, u tom trenutku već kao velika televizijska zvezda, prvi put udala, a "da" je rekla muzičaru Tomiju Liju, s kojim je dobila dvojicu sinova. Nakon razvoda ovog trogodišnjeg braka, a ona je više puta okušala sreću na isti način, udala se za Kida Roka, Rika Salomona (dvaput), Džona Pitersa i Dena Hejhursta.