kamel čarolija

ISTI KAPUT u različitim kombinacijama: Modni okršaj Kejt Midlton i kraljice Leticije (u kom su obe pobednice)

Otmen izgled lako se postiže uz pomoć kamel kaputa, koji mogu da se kombinuju na bezbroj načina

Kamel kaput često je izbor kraljice Leticije od Španije i princeze od velsa Kejt Midltonfoto: EPA-EFE/J.J.GUILLEN, EPA-EFE/NEIL MUNNS

Kamel kaputi vanvremenski su trend i najjednostavniji način da se bez muke postigne vrhunska klasična elegancija.


Jednostavnost je često najbolje rešenje kada je reč o modi, a za šik, upečatljiv i, ipak, sveden izgled, zbog čega su kamel kaputi nenadmašni.

 

Kao i sve žene, poznate plemkinje jednostavno obožavaju ovakve modele, a sada smo za samo dva dana videli dve poznate trendseterke iz kraljevskih porodica u ovakvom kaputu. Ipak je reč o komadu koji se lako kombinuje i nikad ne izlazi iz mode!

 

Kejt Midlton oduševila nas je u svom starom kamel komadu brenda Massimo Dutti, koji je i u prošlosti nosila više puta.


Dok ga je ranije mahom nosila s bež i braon odećom, sada je odabrala nešto drugačije: rebrasti i pleteni komplet u efektnoj nijansi cigle. Jednostavan, a izuzetno efektan spoj učinio je princezu od Velsa romantičnom modnom kraljicom i pružilo joj moćan look.

 

FOTO: Justin Tallis / PA Images / Profimedia
FOTO: i-Images / Eyevine / Profimedia
FOTO: Pool / Zuma Press / Profimedia
FOTO: Pool / Zuma Press / Profimedia
FOTO: Justin Tallis-AFP/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia


Dan ranije, u kamel kaputu pojavila se i španska kraljica Leticija, koja je za jedan sastanak odabrala autfit potpuno u duhu njenog prepoznatljivog poslovnog stila. Izbor supruge kralja Felipea bio je model s dvorednim kopčanjem koji potpisuje modna kuća Carolina Herrera, a kombinovala ga je jednako dobro kao Kejt Midlton svoju verziju kamel kaputa.

 

FOTO: EPA-EFE/J.J.GUILLEN
FOTO: EPA-EFE/J.J.GUILLEN
FOTO: EPA-EFE/J.J.GUILLEN
FOTO: EPA-EFE/J.J.GUILLEN
FOTO: EPA-EFE/J.J.GUILLEN


Lepa Špankinja je, naime, odabrala otmenu bluzu bež boje i trendi duboke pantalone sa zvonastim nogavicama, i to model sa kariranim dezenom.


Dok je princeza Kejt nosila crne čizme od prevrnute kože, kraljica Leticija odlučila se za salonke s visokim štiklama. U svakom slučaju, s kamel kaputom se teško greši, a u njemu uvek izgledamo trendi!