(video)

Nadalova žena nije mogla da obuzda suze: Emotivan trenutak Ćiske Pereljo na Australijan openu rastužio Rafine fanove

Španski teniser Rafael Nafal ispao je u drugom kolu Australijan opena, a i pre njegovog poraza njegova supruga Marija Franciska Pereljo zaplakala je pred svima

Rafael Nadal na Australijan openu 2023.foto: EPA-EFE/LUKAS COCH

Amerikanac Mekenzi Mekdonald nadigrao je Rafaela Nadala na Australijan openu, zbog čega je Španac eliminisan već u drugom kolu, što je njegovo najranije ispadanje s ovog tunira još od 2016. godine.


Mnogi, međutim, veruju da bi ishod mogao da bude drugačiji da Nadal nije imao problema s povredom.


On je pri kraju drugog seta, u trenutku kad je gubio sa 5:3 u gemovima, morao da zatraži medicinski tajm-aut zbog bolova u kuku, nakon čega su svi u njegovoj loži bili u neverici. Dok su se ostali držali za glavu, najteže je bilo Rafinoj supruzi Mariji Franciski Pereljo, koja je poznatija kao Ćiska i koja nije mogla da obuzda suze.

Ovo je, inače, prvi Rafin grend slem otkako su početkom oktobra Ćiska i on dobili sina Rafaela.


Ćiska, inače, ne voli da bude u centru pažnje medija, a smatra i da bi svom dragom odvraćala pažnju od takmičenja kada bi uvek bila uz njega tokom najvažnijh turnira.

 

Marija Franciska Pereljo na jednom Rafinom meču 2017.foto: EPA/JULIAN SMITH

Kad se takmiči, treba mu prostora, a sama pomisao da ga čekam ceo dan da završi što treba i hodam okolo me umara. To bi me gušilo. Morao bi se brinuti za mene... Ako ga pratim posvuda, mislim da postoji rizik da prestanemo tako lepo da se slažemo – izjavila je u jednom od retkih intervjua Nadalova supruga.