savršeno

PRELAKA za održavanje, a pruža MLADALAČKI izgled: Nova frizura Džesike Albe BRIŠE 15 godina sa lica

Glumica Džesika Alba odlučila je da u novoj godini promeni imidž.

Glumica Džesika Alba odlučila se za drastičnu promenu imidžafoto: EPA/PETER FOLEY

Glumica Džesika Alba (41) godinama je bila prepoznatljiva po dugoj talasastoj kosi, koja je obojena tehnikom "balajaž".

 

Zvezda ostvarenja "Sin City", "Tamni anđeo" i "Mačeta ubija" i jedna od najlepših holivudskih glumica važi za jednu od najnegovanijih američkih zvezda, a nedavno je otkrila svoju tajnu zahvaljujući kojoj izgleda tako mladoliko.

 

– Svakog jutra kad se probudim, prvo odem u kupatilo da se umijem, a onda na lice nanosim antioksidativnu masku, koju koristim svaki dan - kaže ona.

Nakon toga, obavezan je trening, koji skoro nikada ne propušta.

 

Stavim masku na lice posle treninga, i odem da popijem kafu i družim se sa decom. Nakon maske, na red dolazi i kvalitetna hidrantna krema, a posle toga lagano išamaram lice što je savet koji sam dobila od prijateljice Korejke – ispričala je glumica.

 

Ona je potom otkrila da nakoin svih ovih koraka, stavlja kremu na bazi vode u obilnoj količini i to uz pomoć spravice koja podstiče cirkulaciju.

 

– Zatim na red dolazi i piling usana, posle čega ih namažem hranljivim balzamom. Završni korak je stavljanje gel-maske na područje ispod očiju – završila je prelepa Džesika.

 

Osim ove njene uobičajene rutine, glumica je nedavno promenom frizure postigla još veći efekat mladolikosti birajući boju i frizuru koje bukvalno skidaju godine sa lica.

 

Predivna glumica se odlučila za potpuni preokret i drastično je potamnela svoju kosu u nijansu čokolade, koja joj odlično stoji, a onda je kosu ošišala u trendi dužinu koja doseže do ključne kosti. 

Džesika Alba je jedna od najlepših holivudskih glumica.foto: RONALD MARTINEZ / Getty images / Profimedia

Ukoliko je dobro ošišana, oko ove frizure nećete imati mnogo posla, jer je dovoljno samo da je stilizujete prstima i sa malo sredstava za oblikovanje.

 

Zahvaljujući stepenasto ošišanoj frizuri i razdeljku na sredini, frizura je dobila na volumenu, a blagi talasi su joj dali mladalačku notu te je sigurno da ovakva frizura briše minimum 15 godina sa lica. 

Nova frizura Džesike Albe je pun pogodakfoto: Image of Sport / Newscom / Profimedia

Džesika Alba nije promakla fotografima nedavno na košarkaškoj utakmici u Los Anđelesu, a sve je zadivila njena nova frizura. 

 

Kako se vama dopada?