ženstvena

U njoj BAŠ SVAKA ŽENA izgleda kao zavodnica: Prelepa glumica zna koja haljina će ZAUVEK biti u modi

Za romantičan i šik izgled ne treba vam mnogo truda... Samo jedna pažljivo birana toaleta!

Sijena Miler oduševila na početku 2023. godinefoto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Engleska glumica Sijena Miler (41) od početka karijere važi za jednu od najbolje odevenih dama u Holivudu. Mladalački, urbani, damski, sportski... svaki stil nosi s lakoćom i nenadmašno, ali obično najjači utisak ostavlja kada prilika zahteva otmenost.


Upravo je tako bilo i na dodeli nagrada The National Board of Review 2023 u Njujorku, gde se zvezda nove serije "Anatomija jednog skandala" pojavila u večno trendi i vrlo elegantnom izdanju.


Sijena Miler odabrala je slip haljinu, model koji je tokom devedesetih postala nezaobilazan deo većine modnih kolekcija. Ujedno elegantna i jednostavna, slip haljina je komad koji ističe figuru, a ipak nije toliko pripijena i kratka da se u njoj osećamo nesigurno ako bismo radije sakrili neki deo dela.

 

Sijena miler na dodeli nagrada The National Board of Review 2023 foto: Photo Image Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uz to, ova haljina podleže transformacijama, pa se lako kombinuje sa svakim tipom odeće, pa i sakoima i kožnim jaknima. Lagane su, nežne i lako se uklapaju u različite stilove!


Sijena je, međutim, birala pravu eleganciju, te je odabrala ženstvenu i lepršavu verziju koju potpisuje dizajnerka Alesandra Rič.

 

Sijena miler na dodeli nagrada The National Board of Review 2023 foto: INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Reč je o modelu iz kolekcije za proleće 2023. koji je poluprovidan, ukrašen decentnim cvetnim dezenom i nenapadnim volanima. Istovremeno boho i vrlo šik, ovaj komad Sjiena je kombinovala sa srebrnim sandalama, a sve je upotpunila srebrnim minđušama i kaišićem u obliku lanca.


Za plavuše savršen izbor boja!