žena koja ume

Ne postoji (baš) ništa što Blejk Lajvli ne može da nosi! Ultratrendi autfit sastavljen od stvari koje NE MOŽE DA ZAKOPČA

Dok sitno broji do rođenja četvrtog deteta, glumica eksperimentiše s modom i, suprotno svim očekivanjima, postiže moćan efekat!

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds na crvenom tepihu 2017.foto: EPA/JUSTIN LANE

Američka glumica Blejk Lajvli (35) trenutno je po četvrti put u drugom stanju, a to što je u poodmakloj trudnoći ne sprečava jednu od najbolje odevenih žena planete da nas oduševljava svojim stilom.


TV i filmska zvezda poznata po tome što ne koristi usluge stilista i pravi je modni mag u prošlosti nas je mnogo puta ostavila bez reči svojim odevnim kombinacijama. Sada je pokazala da njen modni dar ide tako daleko da ume savršeno da spoji i – odeću koja joj ne odgovara.


Ona je na Instagramu podelila fotografiju za koju je pozirala u prilično neočekivanom autfitu, a njen opis posebno je simpatičan.


– Kada suknju ne možete da zakopčate pozadi, a haljinu ne možete da zakopčate spreda – obucite i jedno i drugo. Ko kaže da dva minusa ne daju plus? – napisala je Blejk.

 

Blejk Lajvli u haljini i suknji koje ne može da zakopčafoto: blakelively/Instagram

Zvezda serije "Tračara" ponela je, naime, duboku i lepršavu crnu suknju midi dužine, a preko nje crnu haljinu s belim tufnama koja ima dubok V-izrez i kratke rukave. Zahvaljujući tome, haljina izgleda kao vrlo šik ogrtač, a ova varijanta još jedan je dokaz da za pravog modnog znalca prepreke ne postoje!


Tome je dodala pink salonke i bisernu ogrlicu, a utisak je sjajan.


Podsetimo, Blejk sa glumcem Rajanom Rejnolsom ima već tri ćerke: Džejms (8), Inez (6) i Beti (3), a u jednom intervjuu 2020. godine istakla je da obožava ulogu majke.


Pretpostavljam da morate stvarno, stvarno, stvarno to da volite, jer sam ja opsednuta mojim klinkama – rekla je ona za Harper's Bazaar.