presltako

"Znam da će biti nadivniji tata, za manje od godinu dana..." Žena Đorđa Đokovića o roditeljstvu sa Novakovim bratom

Đorđe Đoković i njegova lepša polovina Saška već nekoliko meseci uživaju u bračnom životu. 

Đorđe i Saška na venćanju u Crkvi svetog Markafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Đorđe Đoković, najmlađi brat jednog od najboljh tenisera u istoriji ovog sporta, venčao se sa svojom izabranicom Saškom Veselinov septembra prošle godine.

 

Sudbonosno "da" srećan par izgovorio je u Crkvi svetog Marka u glavnom gradu Srbije, da bi se nakon toga slavlje nastavilo u Crnoj Gori. Na glamuroznom svadbenom partiju mikrofona se tada latio i Nole, koji je sa bratom i snajkom zapevao "Nije htjela".

 

Jedan detalj sa venčanja mnogima je tada privukao dosta pažnje, a to je bio papagaj po imenu Pipi Duga Čarapa Veselinov. Saška je posle svadbe objasnila zašto je ta ptica bila specijalni gost.

 

- Pipi Duga Čarapa Veselinov je za mene član porodice. Znam za njega od kada znam i za sebe. Uvek i zauvek na mom desnom ramenu. Moj zaštitnik — napisala je Saška na svom Instagramu.

 

 

Mlada je pred sam čin venčanja izvadila svog ljubimca iz kaveza i poljubila ga.

 

— Bio je jako mali kada je stigao u naš dom, tako da sam mu se maksimalno posvetila. Što se reči tiče, imajte na umu da je stigao kada sam imala 3 godine. Fond reči mi je bio "Pipo, dođi, Pipo" i tako 1.000 puta na dan. Menja melodiju, pa ako me nema dugo kod kuće, to njegovo "Pipo" bude dosta ljutito, dok je za "Laku noć" nežan — ispričala je jednom prilikom Saška. 

 

 

Nakon venčanja i gala proslave mlađi Đoković i njegova izabranica su svili svoje ljubavno gnezdo u Beogradu, a sada je Saška napravila jednu zaista lepu objavu na Instagramu, iz koje se da naslutiti da ona i Đorđe u doglednoj budućnosti planiraju prinovu.

 

Iako je akcenat ovog posta bio na njihovom psu, kome je bio rođendan, deo koji se odnosi na roditeljstvo je više zagolicao maštu fanova.

 

foto: Saska Veselinov Instagram

 

- Sa tobom smo kroz ovih malo manje od godinu dana proživeli svašta. Đoleta si odmah skapirala, uvukla si mu se pod kožu i počela opasno da budeš bezobrazna i koristiš dobrotu. A meni si pomogla da ga upoznam kroz drugu prizmu, znam da će jednog dana biti najdivniji tata - napisala je Saška na Instagram profilu.