težak trenutak

4 reči koje cepaju srce: EMOTIVNI POSLEDNJI POZDRAV Fute Radulovića od sina Laće

Poznati kompzitor Aleksandar Futa Radulović oprostio se od sina Milana Laće Radulovića, koji je preminuo pre nekoliko dana

foto: Zorana Jevtić, Ana Paunković

Tekstopisac Milan Radulović Laća, drugi sin pokojne Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, preminuo je iznenada u Izraelu prošle nedelje.

 

Radulović je preminuo pod još nerazjašnjenim okolnostima, a kovčeg sa njegovim telom dopremljen je za Beograd pre tri dana i sahrana je zakazana za utorak na Novom groblju.

 

Nakon što je ova vest pre nekoliko dana šokirala celu estradu, brojni pevači i pevačice su se na dirljive načine oprostili od talentovanog tekstopisca.

 

Njegovom ocu Aleksandru Raduloviću Futi je nakon što je saznao za smrt sina pozlilo i Hitna pomoć je dolazila u njegov porodični dom kako bi mu pomogla da se smiri posle ovako teškog udarca.

 

Aleksandar Radulović Futa važi za jednog od najuspešnijih, ali ujedno i najnesrećnijih ljudi na estradi. Futa je imao tragediju da pre 14 godina izgubi prvog sina Miloša, prošle godine mu je usled teške bolesti preminula i supruga Marina Tucaković, a sada je ostao i bez drugog sina Milana.

 

foto: Ana Paunković

Nakon svega što mu se desilo, potreseni Futa je pred sahranu uspeo da se samo uz četiri reči oprosti od svog sina. Na umrlici koju je objavio u novinama Aleksandar je napisao samo četiri reči, ali četiri reči koje kriju svu patnju čoveka koji je ostao bez svojih najbližih.

 

Futa je Laći napisao samo „Voli te tvoj tata“.