iskopirajte

Izdužuju noge i čine da izgledaju MRŠAVIJE: Čizme za kojim su poludele trendseterke, a koje smo nepravedno zapostavili

Zima je godišnje doba kada najviše možete da eksperimentišete sa oadbirom garderobe.

foto: Creative Lab/Shutterstock

Svetske trendseterke su uvek broj jedan kada vam treba brzo i savršeno rešenje, a s obzirom na to da zima daje bezbroj mogućnosti za kombinovanje, jasno je da dolazi period kada ćemo na ulicama imati pravu modnu pistu.

 

Oni koji vole hladno vreme, uživaće u raskošnim kaputima, čizmama, šeširima i elegantnim džemperima, a jedan model obuće je možda postao nepravedno zapostavljen ove godine.

 

Neprevaziđene čizme preko kolena savršeno izdužuju figuru i čine da noge izgledaju tanje, a zabluda je da niže žene ne bi trebalo da ih nose. Ovaj model se vraća u velikom stilu, a ponovo su počele da ih nose Rijana, Olivija Palermo, Kloi Kardašijan, Dženifer Lopez...

Možete ih kombinovati na razne načine, one savršeno pristaju uz kratke suknje ili haljine, a isto tako su odlične i na farmerke. Posebno je moderno ove godine ako imate dužu suknju koja prekriva čizme.

U odnosu na prošlu godinu, broj klikova na čizme iznad kolena na modnoj platformi Stylight skočio je za 45%, što je još jedan pokazatelj njihovog trijumfalnog povratka na modnu scenu nakon uverljive dominacije glomaznih i sličnih modela, a koje ni ove sezone nećemo uspeti da zaobiđemo.

Bilo da su od prevrnute kože ili lakovane, koje su sada za nijansu zastupljenije, čizme preko kolena su neophodne svakoj ženi ako želi da zimi izgleda uvek savršeno sređeno.