pustite mašti na volju

Vraća STRAST u vezu i garantuje užitak za oboje: LOTUS POZA – trik za kojim su opravdali poludeli pripadnici oba pola

Ako osećate da ste ušli u kolotečinu sa partnerom i da vam treba "nešto novo", isprobajte lotus pozu. 

foto: Shutterstock/gpointstudio

Kao i u životu, i u seksu treba stalno da težimo unapređenju i isprobavanju novih stvari. Lotus poza je za sve koji se još nisu susreli sa njom, novi izazov.

 

– Okrenuti ste jedno ka drugom, noge su vam isprepletene i podstičete neverovatnu intimnost  – ovako Dženi Skajler, certifikovana terapeutkinja za seks i direktorka Instituta za intimnost ,objašnjava lotus pozu. Da li smo vam zagolicali maštu?

Lotus je poznat i po tome što je tantrička seks poza koja se zove i "jab jam", a pošto je tantrički seks usmere na seksualnu energiju i strast, možete da budete sigurni da posle isprobanja ove poze više ništa u vašem odnosu sa partnerom neće biti isto. 

 

foto: Shutterstock/Antonio Villani

Kako izgleda?

 

U svom najosnovnijem obliku, položaj lotusa izgleda ovako: muškarac sedi na krevetu, kauču ili stolici, dok devojka sedi u krilu. Vaše noge treba da budu isprepletene, a vi okrenuti jedno drugom licem u lice. 

 

Ova poza je idealna za stimulaciju klitorisa tokom penetracije. Takođe omogućava kontakt lica o lice i uspostavljanja kontakta očima što još više povećava intimnost. Stoga ste u poziciji da se više ljubite pošto su vam usne tako blizu.

 

Još jedna od prednosti ove poze jeste što su vam ruke slobodne za istraživanje, pa pustite mašti na volju.