samostalna

Dosta joj je ćutanja: Ćerka Aleka Boldvina odbrusila hejterima, ono što im je rekla još više ih je razbesnelo

Ćerka čuvenog holivudskog glumca Aleka Boldvina odlučila je da ućutka sve one koji je ne voli i zbog toga je nazivaju neradnicom

foto: Instagram

Poznati holivudski glumac Alek Boldvin našao se u centru skandala nakon što je iz pištolja koji je korišćen u svrhu snimanja filma "Rđa" ubio snimateljku Halinu Hačins.

 

Osim toga, njegova ćerka manekenka Ajrland Boldvin takođe je često u centru pažnje medija, jer trpi razne provokacije od strane, kako ih ona naziva, "hejtera".

 

 

Zbog mnogih kritika koje su upućene na njen račun, a koje se tiču njenog načina života mlada manekenka je odlučila da se obrati javnosti. 

 

- Roditelji su mi puno pomogli u životu. Učinili su mi život mnogo lakšim nego što su to učinili roditelji mnogih drugih ljudi - rekla je ona.

 

Ipak, kako je navela oni nemaju više nikakve obaveze prema njoj i svako od njih vodi svoj život. Kako kaže, njen otac ima još dece i suprugu koju treba da izdržava, a ona živi sa dečkom i zajedno se bore da imaju lep i lagodan život.

 

 

- Ja sam vlasnica firme. Moj dečko i ja otvaramo kafić, vinski bar i butik - napisala je ona.

 

Nakon ove njene objave na Tik Toku usledio je niz negativnih komentara, a jedan od njih je i da je lako biti uspešan kada ti otac otvori sva moguća vrata.

 

Besna Ajrland je takođe imala šta da odgovori:

 

- Ništa nije gore neko kad se neko rodi u poznatoj porodici, a ne uspe. Treba priznati kako su mu se ta vrata otvorila i kako im je bilo lakše nego drugima. Definitivno imaš prednost kada imaš slavne roditelje - odgovorila je ona na komentar i dodala:

 

 

- Ne motam se oko njih i ne čekam da mi pruže priliku da radim stvari. Ja sam svoja osoba, bavim se svojim životom. Znam da je to teško prihvatiti.

 

Podsetimo, Alek Boldvin i Kim Besindžer su se razišli 2001. godine, šest godina posle rođenja Ajrland.