skirvao istinu

Ildina sreća je zavisila od ove tajne, a Šaban ju je krio od nje: Gledao je ćerku u oči i ništa joj nije rekao

Ćerka pokojnog pevača bila je u dugogodišnjoj vezi, a onda je raskinula i udala se za drugog čoveka

foto: Instagram

Poznata pevačica Ilda Šaulić uživa u ljubavi sa Bojanom Vučkovićem, s kojim ima i ćerkicu Emu. 

 

Ilda je pre Bojana imala vezu sa dosta starijim muškarcem i njeni roditelji Šaban i Goca je u tome nisu podržavali.

 

Uprkos tome, veza je opstajala godinama, ali je pevačica u nekom trenutku odličila da na nju stavi tačku. Kako kaže, umorila se od čekanja.

 

 

Ubrzo je naišao Bojan i odličili su da stanu na ludi kamen. Kako kaže, to joj je jedna od najboljih životnih odluka. 

 

Neke stvari se nisu desile u pravo vreme. Kada je naša ljubav bila na vrhuncu i kada sam ja najviše želela brak, porodicu, decu, moj partner nije bio spreman za to. Zatim sam uplovila u svet muzike i bila zaokupljena karijerom. Ubrzo posle toga on je poželeo sve što sam ja ranije želela, ali moj život je u tom trenutku imao drugi smisao.

 

Šabanova naslednica Ilda nije ni slutila da je njen otac krio istinu od nje. Naime, Šaban je tek nakon što su se Ilda i Bojan venčali otkrio kako je ceo život priželjkivao da se njegova ćerka uda za njega.

 

foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

– Znam ga od malih nogu, nego nisam hteo da pričam ništa o tome dok mi Ilda ne da zeleno svetlo. Njegovog oca poznajem dosta dugo, ali i njega, jako su dobra familija. Mislim da je pravi muškarac za moju devojčicu. Vrlo je pažljiv, bistar je i pametan. Moja ćerka treba da ima pored sebe pravog muškarca, upravo kakav je on – rekao je Šaban za “Blic”.

 

Ilda Šaulić i Bojan Vučković upoznali su se još kao deca, kada je razlika u godinama između njih bila zaista velika. Porodice Šaulić i Vučković bile su veoma bliske, a svog supruga Ilda je sretala veoma često ne sanjajući da će jednoga dana biti majka njegovog deteta.

 

 

Dovoljno je da kažem da je Bojanov otac jedan od krivaca što je moj otac zavoleo pecanje. Njegovi su imali vikendicu u Banovcima, u koju smo mi porodično odlazili - govorila je Ilda.

 

Među nama nije bilo tinejdžerskih simpatija, jer je u tom periodu osam godina razlike, koliko je Bojan stariji od mene, bilo mnogo. On je otišao u Ameriku kada je imao 20 godina, a ja, dakle, samo 12. Dok je on bio tinejdžer, ja sam bila zaista dete. Bojanov rođeni brat Branko je bio moj najbolji drug, jer smo generacijski bliski. Za Bojana smo Sanela, Branko i ja bili klinci, pa mu nismo bili interesantni - ispričala je tada.

 

 

Ipak, kada se Bojan vratio, stvari su među njima stajale nešto drugačije.

 

Mislim da je i za njega i za mene naš prvi susret, posle mnogo godina tokom kojih nismo bili u kontaktu, bio potpuno iznenađenje. Kada smo seli da popijemo kafu, ispričali smo se kao da smo se svih tih godina viđali svaki dan — istakla je Ilda, pa zaključila:

 

Možda je to za mene u tom trenutku bila nemoguća misija, jer ja niti sam očekivala, niti sam bila spremna za vezu i tako blizak kontakt sa čovekom koga kao znam, a u stvari ga ne znam. To je bila vrlo specifična situacija za mene, verujem i za njega, ali veoma brzo smo oboje shvatili da je to to i da nismo pogrešili. Za njega kažem da je moja druga polovina - sa osmehom na licu kaže Ilda.