prelep su par

Da li će ponovo pasti kritike? Glumac se pojavio sa devojkom na Vimbldonu, a šta će OBOŽAVATELJKE sada da kažu? (FOTO)

Na tribinama velikog teniskog turnira našle su se mnoge poznate ličnosti, a među njima i jedan od najvećih tamnoputih zavodnika

foto: Instagram

Rege-Žan Pejdž (34),  privukao je pažnju naročito ženskog dela publike  ulogom u seriji Bridgerto i od tada ne propušta priliku da se pojavi u javnosti u pratnji svoje lepšte polovine.

 

Tako su Rege-Žan i njegova devojka Emili Braun prisustvovali dvanaestom danu takmičenja na Vimbldonu, a sve oči javnosti bile su uprte ne u glumca, već u njegovu devojku. 

 

 

Naime, ona je često bila na meti kritika javnosti zbog toga što , kako strani mediji navode,  nije tipična lepotica

 

Ipak, reklo bi se da Pejdžu to mnogo ne smeta, već da je vrlo srećan što je upoznao jednostavnu devojku poput Emili sa kojom uživa u ljubavi u poslednjih nekoliko godina. 

 

Ovog puta Emili je bila vrlo elegantna i što je najvažnije sve vreme je se zaljubljeno smešila i umiljavala oko svog dečka. 

 

Rege Žan Pejdžfoto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

 

Kada se Emili sa Rege-Žanom nedavno pojavila na 65. Londonskom festivalu obožavateljke tamoputog glumca nisu imale reči hvale za nju i smatrale su da on može da nađe "mnogo bolju".

 

Ipak, njih dvoje i dalje uživaju u zajedničkoj ljubavi, a tokom celog teniskog meča njih dvoje su šaputali jedno drugom na uvo, a pao je i po neki poljubac.

 

 

Rege je više puta govorio o kvalitetima koje njegova devojka ima, a koji su mnogi više od lepote lica, stasa i izgleda.

 

Naime, Emili se možda ne uklapa u holivudske standarde i nije tipična lepotica kakvu viđamo na crvenom tepihu, ali svojim kvalitetima je uspela da skrene pažnju poznatog glumca na vrhuncu njegove popularnosti.

 

 

Ona godinama radi kao kopirajterka za poznate svetske brendove, a obično se kloni javnosti, pa nema čak ni profile na društvenim mrežama.

 

Svojevremeno su mediji pisali o tome da ona igra fudbal za humanitarnu organizaciju Fudbal bez granica, čiji je cilj da iskoristi popularnost ovog sporta u edukaciji mladih ljudi.