zvezda bioskopskog platna

Od rijalitija do filmske zvezde - Kim Kardašijan i Kendal Džener dobile uloge u holivudskom blokbasteru

0
Pored brojnih poznatih glumica, modnih dizajnera i uticajnih modnih urednica, u akcionoj komediji Ocean’s eight pojaviće se i najpoznatije svetske starlete
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vesti sa snimanja dugoočekivanog filma Ocean’s eight obradovaće fanove Kim Kardašijan. Naime, osim sjajne glumačke ekipe, koju predvode oskarovke Sandra Bulok, Kejt Blanšet i En Hatavej, u ovoj akcionoj komediji pojaviće se i Kim Kardašijan i njena sestra Kendal Džener.

 

Kim neće imati tako težak zadatak. Ona će se pojaviti na kratko u filmu glumeći samu sebe. Izvori navode da će u filmu postojati scena sa Met bala u kojoj će njih dve pokazati glumačko umeće.

 

U filmskom projektu će se pojaviti i Ana Vintur i Kejti Holms, takođe u sceni na Met balu. Bivša supruga Toma Kruza je ovu vest nedavno potvrdila, rekavši tom prilikom:

Ja sam veliki fan Ocean’s filmova. Tako da sam veoma srećna što je toliko sjajnih žena u njemu, toliko neverovatnih glumica. Zabavno je biti u njemu,” rekla je Holmsova i dodala da će glumiti samu sebe.

Premijera filma je zakazana za 8. jun 2018. godine. Manje uloge u ovom ostvarenju imaće i dizajneri Aleksandar Veng i Zak Pozen.

makonda-tracker