damski

ŽUTO je uvek dobar izbor! Veličanstvena toaleta Nine Badrić kojoj ne bi odolele ni holivudske zvezde

Ako vam je potrebna haljina za neki svečani događaj, ne dvoumite se oko toga koju boju treba da odaberete

foto: Instagram

Hrvatska pevačica Nina Badrić ovih dana vredno radi, a baš je ona nastupila na otvaranju letnje sezone u jednom luksuznom hotelu u Brelima.


Pop zvezda, poznata po elegantnom stilu, za ovu priliku odabrala je posebnu toaletu, kakva je savršen izbor za svečane trenutke u letnjim mesecima.


Nina uvek privlači pažnju svojim modnim odabirima, a ovog puta je ponela raskošnu haljinu po ukusu najvećih modnih sladokusaca. U pitanju je model koji se u startu izdvaja intenzivnom žutom bojom, a sam kroj toalete je izuzetno svečan i idealan za posebne momente.

 

Nini se dopala dugačka večernja haljina čiji su najefektniji deo predimenzionirani i kratki puf-rukavi. Ona prati liniju tela, a od kolena se širi u upečatljiv sirena-kroj i podseća na modele kakve smo viđali na svetskom crvenom tepihu.

 


Žuta boja uvek je dobar izbor za svečanosti jer mami poglede i čini da se izdvajamo od mase, a šta je više što jedna modna zvezda može da očekuje od elegantne toalete?


Slavne lepotice često biraju jarke žute toalete za najglamuroznije događaje, pa smo u njima do sad viđali Tamaru Kalinić, Rijanu, Anđelinu Džoli, Dženifer Lopez...

 

FOTO: Profimedia
FOTO: SGP / ddp USA / Profimedia
FOTO: EPA/PAUL BUCK
FOTO: EPA/JUSTIN LANE