na sve je mislio

Mesecima je u tajnosti sve planirao do tančina: Srpska glumica se istog dana I VERILA I UDALA, a detalji su predivni

Zanimljiviju priču o venčanju neke poznate ličnosti sigurno niste čuli!

foto: Instagram

Glumica Marina Ćosić, koju je šira publika zavolela zbog njene uloge u seriji "Istine i laži", pre dve godine se udala za svog dečka Nikolu, a malo je poznato na koji način su njih dvoje krunisali ljubav brakom.


Kako je ona istakla jednom prilikom na Instagramu, Nikola i ona su dugo pričali o tome kako ona zamišlja savršeno venčanje, a Marina nije bila svesna da njen izabranik "prikuplja informacije".


Naša priča je sve samo nije obična i svakodnevna, ali je za ceo život. Ubrzo nakon upoznavanja i početka zabavljanja smo počeli da živimo zajedno, i pričamo o zajedničkom životu i deci i svemu što želimo. Odmah smo se složili i oko zamisli venčanja. Pričali smo često o tome i maštali. Ja nisam imala pojma da čovek mojih snova želi da mi ispuni snove. Da prikuplja sve vreme informacije od mene, mesecima unazad, i planira najveće iznenađenje ikad ― objasnila je glumica.

 

 

foto: Instagram

Nakon što je zatrudnela, u septembru 2020. godine, dok su bili u jednom vinogradu, Nikola je iznenada zaprosio lepu Marinu. Ipak, to nije bio kraj iznenađenjima, nakon što je rekla "da", bio je red za još jedno "da" ― ono sudbonosno, jer je Nikola u tajnosti pripremio sve što je potrebno za građansko venčanje, i to istog dana.

 

Najbliži članovi porodice i prijatelji prisustvovali su njihovom romantičnom činu stupanja u brak, a Marina smarta da je njeno iskustvo jedinstveno.

 


To je bio plan mog supruga, koji je želeo da taj dan bude jedinstven. Mi jesmo planirali da se uzmemo u istom intimnom okruženju kao i sada, bez obzira na koronu, to je bio plan za ovu godinu. Ali, ja nisam imala pojma da ću biti verena i istog dana udata, što se, priznaćete, jednom dešava i srećna sam što se desilo baš meni. Nema tu previše polemike, volite nekoga i želite da provedete sa tom osobom život. Danas ili za šest meseci, isto je kada se papir potpiše ― izjavila je Marina u jednom intervjuu nakon venčanja.


Nekoliko meseci kasnije, u januaru 2021. godine, na svet je stigla njihova ćerka Sofija. U aprilu ove godine, Marina i Nikola su upriličili i veće slavlje na kom su okupili najmilije, a jedan prijatelj je glumio matičara.

 


Marina se, inače, vratila poslu pet meseci nakon porođaja, a ističe da njen suprug i ona odlično funkcionišu i da zajedno brinu o ćerkici.


Tata sve pomaže. Kupa je, spremi je za krevet i spavanje, mazi je po ceo dan, uživa da sa njom provede svaki trenutak kad dođe kući. Jedino što on preskače je to ustajanje noću kada se Sofija probudi, jer je ja podojim ― ispričala je jednom prilikom glumica.