(FOTO)

Boja koja ODIŠE ELEGANCIJOM i kroj koji ZRAČI BUNTOM: Košulja Nine Janković kojom je OČARALA I PARIZ I BEOGRAD

Nina Janković je naša mlada i talentovana glumica koja nas je osvojila svojom neposrednošću, ali i velikim talentom.

foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Nina Janković se na neki način proslavila u projektu Dragana Bjelogrlića Montevideo, a nakon toga usledile su brojne zapažene uloge, od kojih nam je, možda, omiljena lepa doktorka u seriji Ubice mog oca.

 

Glumica je uvek lepo stilizovana i svojom pojavom pleni gde god da se pojavi, a njene neobično plave oči su svakako njen zaštitni znak i ono što prvo primetite.

 

Kada je u pitanju Ninin stil, ona se uvek odlučuje za proverene, a opet originalne kombinacije uz minimalno šminke, trudeći se da neguje prirodan izgled.

 

Nina nam je ovog puta pokazala kako široku belu košulju možete nositi na nekoliko različitih načina i uvek iznova biti primećene i, što je najvažnije, lepo i sa ukusom odevene.

Na ovoj fotografiji Nina pozira u Parizu i belu monotoniju je razbila narandžastom majicom i efektnim minđušama. Glumica nam je pokazala kakav detalj može da bude košulja koju svako od nas ima, a verovatno ne koristimo dovoljno.

Druga objava je opuštena dnevna varijanta opet u kombinaciji sa čuvenom košuljom koja svojim oversized krojem daje celom izgledu ležernost, ali i finoću.

 

Podsetimo, Nina Janković je u skladnom braku sa Matejom Dičićem, sa kojim ima sina Vukašina i ćerku Ivanku, a lepa glumica nas redovno na Instagramu obaveštava o svojim aktivnostima, te jedva čekamo da je gledamo u nekim novim ostvarenjima.