OVO NISTE ZNALI

Njeno PRAVO IME je Suzana Drobnjaković i SVEKRVA JOJ JE SOFIJA LOREN: Poznata glumica otkrila da deci peva SRPSKE pesme

Čuvena Sofija Loren iz braka sa Karlom Pontijem ima dva sina, a mlađi Eduardo Ponti je poznati reditelj i oženjen je Srpkinjom.

foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Saša Aleksander je rođena u Los Anđelesu i njeno pravo ime je Suzana Drobnjaković. Njen otac je Italijan, a majka Srpkinja, pa njeno prezime popularna Saša i nosi.

 

Ona se proslavila u seriji Rizoli i Ajls, gde je glumila doktorku Moru Ajls. Udata je za sina Sofije Loren, Eduarda Pontija i sa njim ima dvoje dece, Luciju i Leonarda.

Saša je gostujući u jednoj emisiji otkrila da njena deca uče i srpski, pored još nekoliko jezika, ali je i pričala o čarima maternjeg jezika i psovkama koje ne mogu da se prevedu.

 

foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

- Naša porodica je mešana. Moj muž je pola Italijan, pola Francuz, naša deca idu u francusku školu. Moja majka je bila Srpkinja, tako da ja jako dobro govorim i srpski jezik i volim deci da pevam srpske pesme. Srpski jezik, iako je prelep, ima mnogo suglasnika, sve je dublje i prožeto sa mnogo emocija, čak i nepristojne reči - rekla je glumica slavnom voditelju Konanu Obrajanu.

Glumica govori, pored srpskog, engleski, italijanski i malo francuskog jezika.

 

Podsetimo, Saša Aleksander je 1999. bila udata za Luku Pecela, ali taj brak nije dugo trajao, pa se nedugo zatim udala za Eduarda sa kojim i danas uživa u ljubavi.