UVEK SPREMAN ZA ŠALU

Izgleda da NJOJ NIJE SMEŠNO: Andrija Milošević hteo da oraspoloži ženu, njena reakcija je SMEŠNIJA nego njegova FORA!

Glumac Andrija Milošević poznat je po tome da na društvenim mrežama voli da kači klipove, koji su često, izgleda samo njemu smešni.

foto: Ana Paunković

Kao i mnogo puta do sad, Andrija je i ovog puta pokušao da nasmeje svoju partnerku Aleksandru, ali njoj izgleda to uopšte nije bilo duhovito.

 

Andrija Milošević i njegova supruga Aleksandra Tomić su pre oko dva meseca postali roditelji. Glumica je rodila dečaka, a sudeći po njihovim objavama na Instagramu, izgleda da babac i nije neka spavalica.

 

 

Novopečeni roditelji se često bude umorni i neispavani što Andriju ne sprečava da u ranim jutarnjim satima ispriča po neki dobar vic ili foru i podeli ih sa svojim pratiocima. To Aleksandri izgleda baš i nije smešno i radije bi da se okrene i nastavi da spava.

 

Andrija je ovog puta ispričao vic o mišu, koji je, sudeći po reakciji Aleksandre, izgleda samo njemu bio smešan.

 

 

Da podsetimo, Glumac Andrija Milošević nedavno je postao otac. Njegova izabranica glumica Aleksandra Tomić donela je u njihov dom radost, odnosno sina Relju.

 

Glumcu je ovo prvo mezimče, a nedavno je otkirio i kako se snalazi u ulozi oca:

 

Super se snalazim, ja sam bio spreman za to. Nema šta, ja imam 43 godine. Osećam se odlično. Spavaš normalno, koliko u tom trenutku možeš, ali nije mi to nikakav teret. Niti mi je to promenilo bilo šta. Nije me ni strah — rekao je glumac u emisiji "Premijera".

 

Kako izgleda ovaj poznati glumački par pogledajte u galeriji:

 

FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Instagram Printscreen
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Ana Paunković
FOTO: Andreja Damnjanović
FOTO: Andreja Damnjanović
FOTO: Andreja Damnjanović
FOTO: Instagram
FOTO: Instagram
FOTO: Andreja Damnjanović