ŠTA VI MISLITE?

"Teško se zaljubljujem": Nina Badrić ISKRENO o muškarcima i emocijama, a njeno mišljenje dele mnoge žene

Poznata pevačica Nina Badrić ne govori o privatnom životu i jako malo znamo o njoj kada je reč o ljubavi.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nina Badrić je pored svoje popularnosti i glasa, poznata i po tome da nema problem da u javnosti iznese neki svoj stav.


Ona živi miran život daleko od očiju javnosti, koliko je to moguće, a ceo region interesuje da li je Nina zaljubljena i kakva je kad joj se dogode takve emocije.

 

- Moj najveći problem u životu je što se teško zaljubljujem. Poslednji put sam se zaljubila pre deset godina. Volela bih ponovno osetiti tu strast i ljubav prema nekom partneru. Kada si u godinama, teško te čovek može oduševiti, osim ako nije dobar i kvalitetan - istakla je Nina jednom prilikom.


Pevačica je još dodala kako pada na dobrotu, džentlmene i muškarce starog kova, kojih gotovo više da nema. Nina je naglasila da ne voli arogantne i nepristojne muškarce, a ističe i da to mišljenje dele mnoge žene i imaju sličan problem. 

 

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Dimitrije Nikolić/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Dimitrije Nikolić/ATAImages
FOTO: Dimitrije Nikolić/ATAImages

 

Badrićeva često ističe koliko je vezana za porodicu, a naročito za majku Milu, koja joj je oduvek bila vetar u leđa. Ona je sa porodicom odrasla u Zagrebu, a kao desetogodišnja devojčica počela je da se bavi pevanjem, kao članira hora "Zvjezdice". Mama je tada verovala da će napraviti izvanredan uspeh, a kao deo muzičke sekcije proputovala je čitavu Evropu.

 

Podsetimo, pop pevačica Nina Badrić je šest godina bila udata za preduzetnika Bernarda Krasnića, za kog regionalni mediji pišu da je milioner.