bez greške

Beograđankama će se posebno dopasti! Suknja kojom je Ivana Vuleta podsetila da je PROMOTERKA NAŠE ZEMLJE na svim poljima

Srpska kraljica "kraljice sportova" Ivana Vuleta, koju smo upoznali pod njenim devojačkim prezimenom Španović, predstavlja našu zemlju izvanredno u svakoj prilici, i to ne samo na atletskoj stazi već i — modom!

foto: Instagram

Atletičarka Ivana Vuleta (31) osvojila je juče zlato na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu, skokom od 7,06 metara.


Ona je još jednom pokazala da spada u najbolje predstavnike Srbije u svetu, a to čini i, uz izuzetne sportske rezultate, svojim ponašanjem, lepotom i odevnim stilom. Slavna sportistkinja je u svakoj prilici fenomenalno odeveno, a jedan od najinteresantnijih komada u njenom garderoberu je suknja koja pokazuje zbog čega je Ivana Vuleta miljenica navijača.

 

Naime, atletičarka je nedavno gostovala u jednoj emisiji kako bi najavila svoje učešće na Svetskom dvoranskom prvenstvu u atletici, a za tu priliku pojavila se u blago plisiranoj midi suknji kraljevske nijanse plave boje, koja je oslikana belo-sivom panoramom Beograda.

 

 

Na njoj vidimo motive Hrama Svetog Save, spomenika Pobedniku, Beograđanke, Narodne skupštine itd.


Ivana je kombinovala neobičan odevni predmet s tamnoplavom košuljom dugih rukava i zatvorenim špicastim i crvenim sandalama s kaišićima oko članka, a tu je i njen najlepši aksesoar — širok osmeh.


Ipak, ovo nije nova suknja u sportistkinjinom garderoberu, jer je istu odevnu kombinaciju nosila u novembru 2017. godine, kada je u Monaku sa srpskom delegacijom čekala odluku o dodeli Svetskog dvoranskog prvenstva 2020.

 

 

Tada je ovom autfitu naša atletičarka dodala crvenu maramu ukrašenu bojama srpske zastave, a kosu podigla u visok rep.