koja vam se najviše sviđa

Nakon prevara i raskida — SLAVE LJUBAV UZ LUKSUZ! Čuvena lepotica za Dan zaljubljenih dobila ŠEST ŠANEL TORBICA (FOTO)

Iako je njihov odnos bio turbulentan, ovih dana Kardi Bi i Ofsetu cvetaju ruže...

foto: Profimedia

Bivši suprug Kardi Bi, reper Ofset poklonio joj je za Dan zaljubljenih neverovatne poklone, a jedan od njih sadržao je i šest Šanel torbica. 

 

Ona je dobila od njega i bukete ruža, koji su je čekali kada je došla u svoj dom, a tada su je čekali svi pokloni koje je on namenio njoj. 

 

Ona je bila veoma oduševljena ovim događajem, odnosno gestom koji joj je njen partner priredio. Latice ruža su bile suda po podu, kao i u bazenu. Naime, nagađa se da je poznati par odseo u iznajmljenoj kući blizu Los Anđelesa. 

 

Međutim, reperka je bila veoma oduševljena ovim gestom, pa se zahvalila svom suprugu, a čak je i kazala nekoliko provokativnih reči: 

 

Dušo ne znam kako da prihvatim svu ovi ljubav —odužiću ti se tokom noći, kazala je ona.

 

Podsetimo da su oni imali velike trzavice u svom braku, tj. reper ju je varao, pa su se rastali posle rođenja prvog deteta, a ona je u jednom trenutku želela da potpiše papire za razvod. Međutim, Kardi je nakon toga odlučila da povuče papire i da do razvoda ipak ne dođe, a potom su dobili i drugo dete.

 

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

 

Oni su takođe privukli pažnju kada su dan nakon 14. februara šetali ulicom ruku pod ruku, a i zajedno večerali u Nobu.

 

Njih dvoje su bili veoma interesantno obučeni te su oboje nosili bomber jakne, pri čemu ju je reperka iznela na vrlo interesantan način, a pored jakne bila je upečtljiva i haljina koju je ona nosila, zbog dizajna i boje. Naime, bela boja i kapuljača koja je bila deo nje.

 

Takođe je obula i crne sandale, pri čemu je imala intenzivni beli lak na noktima.

 

Ofest je bio obučen u sličnom street stilu, te je vrlo ostala upečatljiva njegova jarko plava jakna, ako i patike koje su se uklapale uz njegovu jaknu. Takođe je, uklopio uz sve ovo i tamne panrtalone.