zanimljivosti iz života

Ludo se zaljubila, ali ničega nije bilo između njih: Ovaj legendarni pevač bio je velika ljubav Nede Arnerić

Jednom prilikom je glumica priznala da joj se na snimanju jednog filma ludo dopao muzičar, ali da sem simpatija prema njemu ništa se više nije desilo u njihovom odnosu.

foto: Damir Dervišagić

Jedna od najcenjenijih ličnosti srpskog glumišta Neda Arnerić bila je jedna od onih umetnica kojoj su se svi divili i kojoj su svi izjavljivali ljubav. 

 

Međutim, ona je jednom prilikom izjavila kako je bila zaljubljena u pevača Arsena Dedića, ali da među njima nije bilo ničega.

 

Glumica je pevača upoznala na snimanju filma "Višnja na Tašmajdanu" kada je ona imala 15 godina, a on skoro duplo stariji od nje. 

 

To je jedan od retkih muškaraca u koga sam se ja zaljubila, a da među nama nije bilo ništa i to samo zato što je između nas stajala njegova umetnost. Teško mi je da govorim o njemu, naročito dok slušam kapi kiše. Ne želim da budem patetična jer u razgovoru o Arsenu tome nema mesta – rekla je glumica 2015. godine za Hello kada je veliki umetnik preminuo.

 


Mnogo je voleo da bude osvajan i prepuštao se veoma lako. Kad je bio mlad, pre Gabi, u svakom gradu imao je po dve devojke, a meni se isprečila njegova umetnost i mojih 15 godina koje su bile prave dečje. Od mene je tada bio duplo stariji, što je za devojčicu velika starosna razlika, iako su takve veze danas moderne – pričala je Neda i dodala:

 

FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Youtube Printscreen
FOTO: Youtube Printscreen
FOTO: Damir Dervišagić


Velika je stvar što je uspeo da sačuva brak. Bio je porodičan čovek, izuzetno vezan za Gabi, sina Matiju, unuku Lu, kao i za ćerku iz prvog braka Sandru. Gabi je bila njegov životni odabir i najveća ljubav, tu nema dileme. To je više bila neka vrsta platonske ljubavi, preko njegove umetnosti. Obožavala sam njegove albume i knjige poezije, pa više nisam umela da razlikujem ko je Arsen lično, a ko je Arsen umetnik, i samim tim u koga od njih dvojice sam bila zaljubljena – ispričala je Neda.