da li ste to vi?

Odlučni, dobrodušni i primetni: 3 horoskopska znaka na čiju harizmu svi padaju

Ako ste se nekada sreli sa osobom od koje jednostavno ne možete da se odvojite ili da svoj pogled skrenete. Ukoliko jeste, verovatno je rođena u znaku kojeg krase "čudesne" osobine.

foto: Shutterstock/Sofia Zhuravetc

Kako astrolozi navode, osobama rođenim u nekim znakovima je jako teško odoleti. Dakle, oni su neodoljivi, toliko harizmatični da ćete poludeti za njima, njihvom energijom. Zanimljivi su, drugačiji, pa vam postaje sve simpatično - kako pričaju, gestikuliraju, ponašaju se...

 

 

Oni su bez konkurencije ako je harizma parametar koji treba da ih izdvoji u odnosu na druge znakove. Jednostavtno plene, gde god da se pojave, svi se okreću za njima. Oko njih se uvek okuplja gomila ljudi koja im prilazi i koji žele da budu u njihovom društvu. 

 

  • Bik

 

Osobe u rođene u znaku Bika su veoma dominankte i to svi osećaju. Odlučni su i uporni, pa emituju takvu energiju što mnoge privlači, te se tako za njima okreću i žele da vreme provode sa osobama takve energije. Pred toga što su odlučni i veoma motivisani, njih krasi i dobrodušnost što sve oduševljava i privlači. 

 

  • Škorpija

 

Kada uđete u prostoriju u kojoj se nalaze osobe rođene u znaku Škorpije jednostavno ih je nemoguće ne primetiti. Njihov pogled, energija, pa i sama njihova prisutnost očarava druge jer su jednostvano zbog svog pristupa drugačiji i uvek se izdvajaju iako se mnogo ne trude.