za perfektan stil

Nema žene koja bi im mogla odoleti! Najpoželjnije cipele ove sezone sinonim su za eleganciju

Elegantne cipele modne kuće Sen Loran postale su modni hit kome je teško reći "ne"!

foto: face to face / Profimedia

Omiljene cipele sezone koja je pred nama (ali i prethodne) definitivno bi mogle biti one koje je modna kuća Sen Loran predstavila u kolekciji jesen/zima 2021. U pitanju je model koji nosi naziv Vesper, a u pitanju su lepotice za kojima su poludele trendseterke širom sveta — i to s razlogom!

 

 

Ove cipele vas čine kraljicom street style-a, odllično se kombinuju s različitim elegantnim komadima garderobe i doprinose celokupnom utisku sofisticiranosti.

 

 

Potpetica nije previsoka — 9 cm — čime su pogodnije za uličnu modu, a dolaze nam u crnoj, beloj, ružičastoj i crvenoj boji. Takođe, njihov materijal je prirodna lakirana koža ili tvid — po svačijem ukusu. Neki modeli imaju specifičnu "kapicu" u metalik, zlatnoj ili crnoj boji na vrhu cipele.

 

 

Mogu se naći po ceni od 745 do 795 dolara, ali sigurno je da ima dama koje će rado dati i ovu svotu novca za ove dizajnerske cipelice iz snova.

 

Vesper cipele dolaze i kao klasične salonke, ali i kao slingback model — idealan za toplije dane.

 

Kako se kombinuju? Jednostavno, uz sve. Bilo da se odlučite za ležernu ili večernju odevnu kombinaciju, haljinu, odelo, kombinezon, mini-suknju... ove cipelice su savršen saveznik!