zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 10. januara)

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Roman Samborskyi/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Ovan

 

Posao:
Izazovi se sada premeštaju na finansijski plan. Uprkos tome što volite da rizikujete i što ste spremni na to da se upustite u rizične investicije, budite mnogo oprezniji nego inače jer Vam energija ove planete može doneti neočekivani splet okolnosti. Postoji velika mogućnost da Vam se pojave takve poslovne ponude koje Vam mogu omogućiti laku i brzu zaradu, ali je preporučljivo da dobro proučite i sprovedete analizu prethodnog poslovanja kod Vaših novih poslovnih saradnika. Mogući su neočekivani dobici, ali i gubici.

Ljubav:
Ovnove čeka posebno uzbudljiv period na ljubavnom planu. Ukoliko imate osećaj da Vaša veza nekako stagnira i da Vam nedostaje onaj stari žar, možete da se odlučite za neko uzbudljivo putovanje s partnerom. Vi ćete biti impulsivniji nego inače, pa Vam se savetuje da ipak pre bitnih odluka malo razmislite o svemu.

Zdravlje:
Problemi sa sinusima.

 

Bik 

 

Posao:
Očekujte napetost i rasprave sa saradnicima, pa je cak moguć i prekid nekih partnerskih odnosa. Izazov se krije u Vašem odnosu prema nadređenima, jer tu može biti dosta uspona i padova. Uprkos ovoj napetoj atmosferi, Vas ocekuju pozitivne promene, nov početak ili veliki preokreti u partnerstvima, a moguće je i obnavljanje neke Vaše stare poslovne saradnje. Usponi i padovi mogu obeležiti i Vaš finansijski plan, pa su mogući i vanredni dobici, ali i gubici.

Ljubav:
Povratak neke osobe iz prošlosti, pa čak i obnavljanje veze vrlo su mogući za vreme ovakvih planetarnih uticaja. Vaša veza sa partnerom prolazi kroz promene, a ako Vam se čini da to nije vađ slučaj, reč je samo o prividnom status quo, odnosno o zatišju pred buru. Nepredvidiv razvoj događaja koji Vam može doneti Uran u Vašem znaku može Vas dovesti čak i u paralelnu vezu, ali i veliku dilemu u pogledu toga šta zaista prema kome zaista osećate.

Zdravlje:
Muče Vas alergije.

 

 

Bilzanci

 

Posao:
Poslovna dinamika u ovom periodu je posebno izražena, pa Vam se na momente može učiniti da nećete postići da završite sve radne zadatke na vreme. Neujednačenost i promenljivost poslovnih prilika može biti glavno obeležje ovog perioda. To će se preneti i na atmosferu na finansijskom planu, pa su isto tako mogući neočekivani dobici, ali i vanredni izdaci. Kao majstor improvizacije i jedan od najsnalažljivijih znakova, Vama će uprkos svemu tome poći za rukom da balansirate i da kontrolišete situaciju.

Ljubav:
Akcenat tokom ovog perioda sastoji se u uspostavljanju jednog iskrenog i otvorenog odnosa sa partnerom. Bilo kakva nedorečenost i nedefinisanost može probuditi sumnju i nepoverenje kod partnera, a to bi, s obzirom na spekte kojima ste izloženi u ovom periodu, moglo imati daleko teže posledice nego inače. Slobodne Blizance očekuje početak tajne veze.

Zdravlje:
Pojačana nervoza.

 

Rak

 

Posao:
Ovaj period ce Vas postaviti pred posebne izazove. Početak poslovne saradnje s prijateljima i promena u timu saradnika samo su neke od niza promena u Vašem poslovanju koje se mogu odigrati u ovom periodu. Boravak Urana u Vašem polju prijatelja i organizacije u kojoj radite može Vam doneti novi krug poslovnih saradnika i sklapanje nove saradnje, kao i nove poslovne prilike u kojima možda nemate dovoljno iskustva. Međutim, upravo u tim neistraženim oblastima poslovanja leži izazov, ali i jedna doza rizika, pa budite oprezni.

Ljubav:
Dominantna atmosfera u Vašem odnosu s partnerom može biti ispunjena prilično velikom napetošću, ali bi to mogao biti odraz nekih zbivanja koja su protutnjala u nedavnoj prošlosti. Sada se nalazite na pragu smirivanja situacije, ali se izmedju Vas i dalje oseća tenzija prethodnih nesporazuma i nesuglasica. Slobodni Rakovi mogu da upoznaju novu, veoma zanimljivu osobu u znaku Škorpije ili Jarca.

Zdravlje:
Nervoza i nesanica.

 

foto: Prostock-studio/shutterstock

Lav

 

Posao:
Nepredvidiv razvoj okolnosti i napetost u poslovnoj saradnji mogu obeležiti ovaj period. Postoji čak mogućnost većih nesporazuma i sukoba interesa, tako da saradnju sa nekim problematičnim saradnikom čak možete da prekinete. Ovaj period ce Vam doneti mnogo promena i neke nove elemente u radno okruženje, pa je moguća promena u sastavu zaposlenih, ali i promena sedišta firme ili prelazak na novo radno mesto koje podrazumeva visi nivo odgovornosti.

Ljubav:
Ovaj period Vam doneti pojačanu napetost i nezadovoljstvo, a to se moze preneti i na atmosferu u okviru Vašeg odnosa sa partnerom. Možda ste partneru uputili neke prigovore, a to je za posledicu imalo burnu raspravu. U svakom slucaju, neki negativni elementi u okviru Vašeg odnosa mogu potrajati duže nego što ste se nadali. Lavovi koji su slobodni mogu se zaljubiti na prvi pogled u jednu Vodoliju ili Vagu.

Zdravlje:
Variranje pritiska.

 

Devica

 

Posao:
Vi se nalazite na pragu velikih promena i preokreta nad kojima povremeno možete gubiti kontrolu. Uprkos tome sto ne volite rizik, a posebno gubitak kontrole nad situacijom, ovaj period moze da Vam priredi pozitivna iznenađenja na poslu. Saradnja sa inostranstvom i početak rada u drugoj firmi ili ustanovi mogu biti dominantna tema ovog perioda. Čitav mesec će Vam doneti povoljan razvoj okolnosti uprkos tome sto će s vremena na vreme vladati atmosfera neizvesnosti.

Ljubav:
Period nestabilnosti u odnosu s partnerom. Vaša komunikacija može biti isprekidana zbog prevelikog broja obaveza, ali i nekih poslovnih putovanja. Moguće je da ce Vaš posao podrzumevati i mnogo češća putovanja, pa ćete zbog toga izgubiti raniji kontinuitet u odnosu. Negativna energija između Vas može se manifestovati u vidu nepoverenja i ljubomore. Zbog toga će biti od presudnog značaja da budete maksimalno iskreni i da Vaše ponašanje ne bude dvosmisleno.

Zdravlje:
Problemi sa varenjem.

 

 

Vaga

 

Posao:
Pozitivna endencija ovog perioda ogleda se u pojačanom prilivu finansijskih sredstava, a posebno će se aktivirati Vaše polje tuđeg novca, fondova, odštete, nekretnina i nasledstva. S tim u skladu, ako očekujete neki novac koji se odnosi na neku od ovih oblasti, onda će Vam ovaj period doneti pozitivna rešenja i dodatne dobitke. Nezaposlene Vage očekuje vazan razgovor za posao, a planete su im naklonjene, pa je moguće da u bliskoj budućnosti počnu da rade na novom radnom mestu.

Ljubav:
Partner Vas je nekim gestom ili rečima razočarao ili uvredio, a taj osećaj povređenosti može da Vas drži dosta dugo. Od ključnog značaja biće to da se ne upuštate u dalju raspravu ukoliko vam je stalo do partnera i te veze jer su moguća radikalna rešenja po sistemu „ili-ili“. Slobodne Vage imaće mnogo prilika za flert, a moguć je i početak nove veze prepune strasti i uzavrelih emocija.

Zdravlje:
Pojačana nervoza.

 

Škorpija

 

Posao:
Tokom ovog perioda nestabilnosti i brzih promena okolnosti i uslova poslovne saradnje, Vi ćete biti u situaciji da donosite bitne odluke pod pritiskom. To vam može doneti mogućnost previda, pa je daleko bolje rešenje da značajne odluke donosite na timskom nivou. Očekuje Vas završetak jednog i početak novog poslovnog poglavlja. Postoji velika mogućnost početka nove poslovne saradnje ili reorganizacije poslovanja koja će Vam doneti rad sa novim ogrankom ili sa novim timom saradnika, pa će situacija zahtevati dodatno prilagođavanje.

Ljubav:
Škorpije očekuje jedan posebno uzbudljiv i dinamičan period, kao i jedna posebno vrela i neprevidiva atmosferu na ljubavnom planu. Ulazak Urana u Vaše polje emotivnih odnosa i partnerstava prodrmaće Vašu vezu s partnerom, ispitujuću stabilnost i temelje Vašeg odnosa. Ukoliko su se one prave, autentične emocije između Vas izgubile, ovaj period može biti u znaku najveće krize ikada. Može doći do rasprava i nesuglasica, sukoba različitih mišljenja o bitnim stvarima.

Zdravlje:
Moguća je glavobolja.

 

foto: fizkes/Shutterstock

Strelac

 

Posao:
Ulazak Urana u Vaše polje svakodnevnih obaveza i radnih navika, kao i poslovanja i privatnog preduzetništva, može da Vam najavi mnogo promena u okviru ovih segmenata Vašeg zivota. Moguća su češća putovanja i neophodnost stalnog prilagođavanja nekim promenljivim okolnostima na poslu. Preveliki broj obaveza može da Vas izloži dodatnom stresu, pa je zbog toga akcenat tokom ovog perioda na savršenoj organizaciji i poštovanju prioriteta. Očekuje Vas finansijski uspeh.

Ljubav:
Strelčevima predstoji period napetosti na emotivnom planu. Moguće je nepoverenje, pa čak i scene ljubomore od strane partnera. Slobodne Strelčeve očekuje ljubavna romansa sa osobom koju upoznaju preko posla. Bogat društveni život i prilike za flert na svakom koraku biće dominanta ovog perioda.

Zdravlje:
Prehlada i pad imuniteta.

 

Jarac

 

Posao:
Napredak na poslu, proširenje kruga dužnosti i finansijski uspeh biće obeležja ovog poslovnog perioda. Uprkos tome, neke poteškoce u pregovorima sa novim poslovnim saradnicima su moguće. Akcenat tokom ovog perioda je na tome da preispitate nove saradnike da ne biste pretrpeli štetu, jer jedini izvor negativne energije i rizika proizilazi kroz nove poslovne saradnike koje ne poznajete dovoljno dobro. Unapređenje finansijske situacije nastaviće se do kraja meseca.

Ljubav:
Pred Vama je period preispitivanja odnosa sa partnerom. Ulazite u period kada će se osnove Vaše veze naći u test fazi, pa sve ono što ne valja i što je dotrajalo može da se uruši samo po sebi. Planeta Uran ulazi u Vaše polje prave ljubavi, pa je moguć početak nove veze. Budući da je to i polje dece, Vi možete doneti odluku o proširenju porodice. Ukoliko su Vaša deca odrasla, ovaj aspekt može ukazati na njihovo osamostaljivanje i prelazak u novu sredinu, kao i krupne životne odluke i prekretnice.

Zdravlje:
Bolovi u kicmi.

 

 

Vodolija

 

Posao:
Iskoristite povoljan period za velike preokrete kao sto je promena posla ili početak samostalnog biznisa. Vaša finansijska situacija će se popraviti, a tu može biti reči o povišici ili nekim vanrednim finansijskim dobicima. U svakom slučaju, novi početak je pred Vama i jedna stabilizacija poslovnih prilika u vidu trajnih ugovora i sklapanja dugoročne saradnje. Akcenat tokom ovog perioda je na početku novog poslovnog poglavlja i potpisivanju važnih ugovora i dokumenata.

Ljubav:
Vodolije koje su u braku može očekivati promena na porodicnom nivou. Vi zapravo odavno prizeljkujete neke promene jer ne volite rutinu ni u cemu, a posebno ne u privatnom zivotu i na ljubavnom planu. Ukoliko Vas brak ili veza ne pociva na pravim emocijama, boravak urana u ovom polju donece Vam izazov u vidu krize i nestabilnosti, ali u cilju uspostavljanja novog poretka stvari i uspostavljanja zaista kvalitetne veze koja pociva na autenticnim osecanjima.

Zdravlje:
Nervoza i nesanica.

 

Ribe

 

Posao:
Akcenat tokom ovog perioda je na komunikaciji i uspostavljanju nove saradnje. Verovatno ćete uvesti neke nove elemente u poslovanje, a to može biti nov metod rada i proširenje kruga saradnika. Postoji velika mogućnost da ćete putovati mnogo češće nego pre i da će se Vaša saradnja sa inostrantstvom dodatno intenzivirani. Na finansijskom planu će biti dosta uspona i padova, pa budite posebno oprezni u rukovanju novcem.

Ljubav:
Nestabilna situacija na ljubavnom planu može obeležiti ovaj period. Partner u Vama može prepoznati neke nove aspekte ličnosti i posumnjati u Vašu vernost, a to Vam može doneti ljubomorne scene i opštu atmosferu nepoverenja. Potrudite se da na vreme rešite te problematične situacije. Slobodne Ribe mogu da se upuste u tajnu vezu, prepunu strasti i burnih emocija. Prilike za flert biće gotovo na svakom koraku.

Zdravlje:
Počnite sa rekreacijom!