bjuti rutina

Specijalno Ruškino mleko koristio je i Majkl Džekson: Jakićeva govori o svom mladalačkom stilu, nezi i vamp izgledu

Voditeljka je oduševila fotografijom iz kozmetičkog salona na kojoj je bez trunke šminke, te se povela prava rasprava na društvenim mrežama, šta to Ruška koristi za negu lica.

foto: Damir Dervišagić

Poznata voditeljka Ruška Jakić prepoznatljiva po svojim stavovima, načinu života i fizičkim karakteristikama kojima je ostala dosledna decenijama, a ovog puta govorila je o fotografiji bez šminke koja je napravila opštu pometnju na društvenim mrežama, ali i stilu i nezi.

 

―  Sad sam postala najpopularnija! Popularnija sam i od političara i od korone! Svakodnevno dobijam poruke u kojima me pitaju kakvo je to "Ruškino mleko" koje podmlađuje! Uopšte nemam pojma ko je to i postavio. Imam fanove koji vode moje stranice na društvenim mrežama, vade delove mojih emisija, izjave i sve je to lepo. Vest mi je prenela prijateljica, koja je videla sliku i rekla da su komentari fantastični: kako divno izgledam bez šminke i da upotrebljavam specijalno mleko za lice koje je koristio Majkl Džekson ―  kaže Ruška za Lenu i dodaje da nije znala da će upravo tu emulziju probati i ona:

 

―  Moja Irena mi je stavljala neka mleka na lice i nisam znala šta je u pitanju. Iznenadila se i ona kada je na svim portalima ugledala moju fotografiju. Ali učinili su mi uslugu oni koji su to uradili. U vreme kada silikoni haraju, svi postaju isti i botoksom unakazuju lica, evo kako žena može da izgleda lepo i bez šminke a da nije uradila ništa! Osim što se neguje.

 

Jakićeva je poznata po vamp izgledu i scenskoj sminci koja o njoj govori da je jaka i samosvesna žena, a ona sada otkriva zbog čega je verna takvom izgledu.

 

foto: Printscreen

―  Tako volim. Osećam se moćno i leži mi. Mislim da sam to - ja. Ne mogu da zamislim sebe s blagom nijansom karmina. Volim da se šminkam! Takav izgled sam ja osmislila i volim da se igram svojim izgledom, garderobom, frizurom... Život je igra - igraj se. Život je izazov - prihvati ga.

 

S obzirom na to da je decenijama pristuna na javnoj sceni, voditeljka priznaje da li je imala padove i lomove za sve ovo vreme.

 

Nisam ih imala. Recimo, osam godina sam radila na Pinku i onda odjednom prestala. Ali u svim vremenima sam se snalazila i bila ja, Ruška. Teško je opstati u svetu kad nisi ničiji, razumete? I evo me sa emisijom "Ljubav i moda" koja traje 26 godina. Generacije su uz nju odrastale. Ljubav je uvek u modi.

 

Ruška je prepoznatljiva i po svom mladalačkom odevanju, stoga je iznela stav u uniformisanosti i jednoličnosti kada govorimo o stilu.

 

Mogu da nosim jeftinu krpicu koja će na meni da izgleda fantastično. Moda je ko si, šta si i gde si krenuo. Oblačim se u radnji za tinejdžere, imam svoje male butike i obožavam Kineze! Vidite ovaj prsten? Svi pitaju odakle mi je, a kupila sam ga u kineskoj radnji. Kad se otvorila "Panda" kod Đerma, njihov vlasnik mi je rekao: "Ja tebe gleda, ali ne razume!" Imam i njihovu srebrnu karticu, popust.