KAKO VAM SE ČINI?

Dior martinke, Moncler jakna i neizostavni Guči aksesoar: Zorannah postavlja ZIMSKE modne trendove (FOTO)

Zorana Jovanović preferira eminentne modne brendove, ali joj je veoma važno da odevni predmeti budu udobni i urbani.

foto: Instagram

Blogerka i preduzetnica Zorana Jovanović ne prestaje da inspiriše devojke širom Evrope svojim inovativnim i urbanim stajlinzima, a ovog decembra nam poručuje da su ležernost, pastelne nijanse u kombinaciji sa jarkim bojama modni pogodak, a svojevrsnu zimsku bajku dočarala nam setom fotografija na snegu.

 

Zorana trenutno boravi sa Kopaoniku, te će publika imati prilike da vidi još trendi predloga za zimu 2021.

 

Belu pamučnu trenerku ukombinovala je sa martinkama koje potpisuje svetski brend "Dior", a roze jaknica marke "Moncler" oduševila je pripadnice lepšeg pola. 

 

Kao upečatljivi aksesoar odabrala je kapu u istoj boji nove "Guči" kolekcije.

 

Podsetimo, Jovanovićeva je nedavno govorila o anksioznosti sa kojom se susrela iznenada, nakon povratka sa putovanja.

 

Kada sam se vratila, krenuli su užasni napadi panike, budili su me u 4,5 ujutru, onda sam sutradan imala veoma jake, zaredom nekoliko komada, a poslednji je bio toliko jak da sam mislila da imam srčani udar iako sam u sebi znala da je napad panike. Bio je toliko jak da sam čak i Hitnu zvala, koju nisam zvala šest godina. Gospođa je bila fina, išla korak po korak sa mnom da me smiri. Nastavili su se od tada, ali u blažim oblicima, više nisu samo uveče, nego i preko dana, tako da sam potpuno izgubljena ― rekla je blogerka pre nekoliko meseci.