njen stil uvek je bez mane

Modni trik ili modna GREŠKA? Savršen stajling Dženifer Aniston kome su neki ipak našli manu

Dok je za mnoge stil Dženifer Aniston za gala veče bio sinonim za klasičnu eleganciju, drugima se jedan detalj nije dopao

foto: KEVIN WINTER/GettyImages/Profimedia

Američki magazin The Hollywood Reporter organizova je svoju tradicionalnu gala proslavu "Women in Entertainment", kojoj i samo ime govori da je posvećena ženama koje rade u industriji zabave. U sklopu ovog događaja dodeljuju se i važna priznanja, a jedno od njih — "Sherry Lansing Leadership Award" — pripalo je glumici Dženifer Aniston.

 

 

Šeri Lansing, po kojoj nagrada vodi ime, bila je izvršna direktorka studija Paramount Pictures, ali i prva žena u istoriji koja je bila glavna u jednom holivudskom studiju. U svom govoru Dženifer joj je poručila da je upravo ona zaslužna što žene imaju svoj glas, kao i da je bila i ostala jedna od najljubaznijih žena. 

 

Za ovo gala veče i primanje važne nagrade Dženifer Aniston odabrala je vrlo interesantan stajling. Odustavši od haljina, Džen je ponela odevni komad koji mnogo žene obožavaju i smelo ga kombinuju — kombinezon! Odabrala je uvek efektnu crnu boju, čime je igrala na sigurno, a i inače nam je poznato da obožava da nosi kombinezone. Džen je i inače pristalica klasične elegancije i obožava crnu boju.

 

foto: Amy Sussman/GettyImages/Profimedia

Ovaj model je elegantan, a jednostavan. Krasi ga debeo kaiš oko struka, takođe u crnoj boji, bez bretela je i sa širokim i vrlo dugačkim nogavicama. Ovo nije prvi put da Dženifer bira kombinezon s nogavicama do poda, što je i inače trik pomoću kog mnoge žene vole da deluju vizuelno više. 

 

S druge strane, mnogima se ne dopada kad su nogavice predugačke.

 

Ne volim kad se vuku po podu — komentarisale su neke korisnice Instagrama.

 

Kakav biste vi kombinezon birali?

 

Pogledajte još neke od Dženiferinih izdanja za posebne prilike:

 

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Shutterstock
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia